DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MMK Metalurji SteelOrbis 13. Çelik Konferansı’na katıldı

    MMK Metalurji SteelOrbis 13. Çelik Konferansı’na katıldı
    09.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de 2010 yılından itibaren üretime başlayarak bugün yassı çelik üretiminde sektörün en büyük üreticileri arasına giren MMK Metalurji, 8 Kasım 2018 tarihinde İstanbul Marriott Hotel Asia’da düzenlenen çelik sektörünün heyecanla beklediği SteelOrbis 13. Çelik Konferansı’na katıldı.

    Köklü bir geçmişe sahip olan Türk demir çelik sektörünün yeni oyuncuları arasında yer alan ve 2010 yılında başladığı çelik üretiminde kısa sürede önemli başarılar elde eden MMK Metalurji, SteelOrbis tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen 13. Çelik Konferansı-Çelik Piyasasında Yeni Ufuklar sponsorları arasında yer aldı. Çelik sektörünün heyecanla beklediği dev konferans Türkiye ve dünyadan ortalama 500 sektör temsilcisine ev sahipliği yapıyor.

    Deniz Kvasov: “Akredite laboratuarlarımız ile ürün kalitemiz garanti altında”

    SteelOrbis 13. Çelik Konferansı ile çelik sektöründeki isimlerle bir araya gelirken küresel pazarlara dair beklentileri ve değerlendirmeleri dinleme şansları olduğunu belirten MMK Metalurji CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Denis Kvasov; “Türkiye ve dünyadan 400’den fazla sektör temsilcisinin katıldığı konferansta çelik sektörü oyuncuları ile bir araya geldik, uluslararası konuşmacıların sunumları ile küresel pazarlar hakkında yeni bilgiler edindik. Bunun yanı sıra ekonomistlerin Türkiye ve dünya ekonomisi hakkındaki yorumları ve ilham veren konuşmalarını dinleme fırsatı bulduk. Tüm sektör oyuncularıyla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

    Türkiye’de sıfırdan kurulan en büyük sanayi özel yatırımlarından biri olma özelliği taşıyan MMK Metalurji, Türk çelik sektöründe bir ilk olan ve hızlı üretim ve enerji tasarrufu avantajı sağlayan Thin Slab teknolojisine sahiptir. Boyalı ve galvanizli saclar gibi servis ömürleri uzun, ürünlerinin pazar içerisinde kalite açısından konumunu düzenli olarak gerçekleştirdiği ürün karşılaştırma ve değerlendirme testleri ile tespit eden MMK Metalurji, şimdiye kadar gerçekleştirilen korozyon direnci, son kat ve astar boya kalınlıkları, MEK Direnci gibi unsurların değerlendirilmesi sonucunda piyasadaki kalitesi en iyi ürünler listesinde birinci sıraya yerleşti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.