DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mo Farah Londra’da son defa piste çıkıyor

    Mo Farah Londra’da son defa piste çıkıyor
    07.08.2017
    A+
    A-

    Bugün İngiliz uzun mesafe koşucusu Mo Farah, çift altın hedefi için son yarışına başlıyor. Binlerce hayranının önünde geçen 10.000 ve 5.000 metre uzunluğundaki yarışlarda son bir kez daha evinde yarışacak.

    2012’de aynı stadyumda iki altın madalya kazandığı için yeni nesil koşuculara Farah’dan daha iyi bir heyecan kaynağı yok. O, birden fazla Olimpik, Dünya ve Avrupa Şampiyonası kazandı. Dünya Şampiyonası ve Olimpiyat Oyunlarının ardından kısa süre önce üç uzun mesafe yarışını kazanan ilk sporcu oldu. Rio’da da bir başka çifte altın kazanarak tarih kitaplarındaki yerini aldı.

    Farah’ın başarılarını kutlamak için Nike, en sevdiği antreman ayakkabısı olan Nike Air Zoom Pegasus’un son modelini özelleştirdi. Haftada 125 antreman mili kaydettiği bilinen, Farah; “Yıllardır Pegasus’la koşuruyorum ve her zaman güvenebileceğim bir ayakkabı” dedi. “Yastıklama ve tepki karışımı bana birkaç gün hızlı, diğer günlerse uzağa koşmam için çok yönlü bir seçenek veriyor.”

    Farah, bundan sonra pistlerdeki kariyerine ara vereceğini söylemesine rağmen koşuyla ilişkisinin devam edeceğini söyledi. “Ben artık yola çıkıyorum” diyor. “Zamanımı iyileştirebilir ve maratonda hızlanabilir miyim diye görmek istiyorum.”

    Nike Air Zoom Pegasus 34 Mo Farah bugün nike.com’da ve seçkin perakendecilerde satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.