DOLAR 32,5151
EURO 34,9344
ALTIN 2435,144
BIST 9792,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mobil aydınlatma kuleleri ile kesintisiz aydınlık

    Mobil aydınlatma kuleleri ile kesintisiz aydınlık
    28.02.2017
    A+
    A-

    Jeneratörlü aydınlatma kuleleri; gösteriler, konserler, sivil savunma çalışmaları, otoyol, demiryolu çalışmaları ve şantiye gibi alanların öncelikli ihtiyaçları arasında yer alıyor. Aksa Jeneratör, farklı güç seçeneklerine sahip mobil aydınlatma kuleleri ile bu alanların ışıklandırılması için sessiz ve pratik çözümler sunuyor.

    Saha aydınlatma ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilen jeneratörlü aydınlatma kuleleri, mobil olma özelliği ile kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Aksa Jeneratör farklı güçlerde sunduğu aydınlatma kuleleri ile şantiyeler, sivil savunma hizmetleri, konser ve diğer etkinlikler ile gece yapılan kurulum işlemlerinde pratik ve etkin bir aydınlatma kaynağı oluyor.

    Her koşula uygun sessiz ve güçlü ışıklandırma
    Portatif dizel jeneratör ile enerji ihtiyacını karşılayarak güçlü aydınlatma sağlayan Aksa aydınlatma kuleleri, 12 saate kadar çalışma kapsiteli yakıt tankına sahip. Yağışa ve rutubete karşı koruyucu cam ve sessiz kabin özelliği sayesinde hem kapalı hem de açık alanlarda rahat bir kullanım vadediyor.
    Aksa aydınlatma kuleleri, çift vinç sistemi ile 7 metre yüksekliğe ulaşabiliyor, kulelerin üzerinde bulunan lambalar ise ihtiyaca göre tek olarak da çalışabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.