DOLAR 32,5808
EURO 34,7943
ALTIN 2508,506
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mobil RPG Seven Knights’a yeni özel kahraman Yeonhee geldi

    Mobil RPG Seven Knights’a yeni özel kahraman Yeonhee geldi
    09.06.2017
    A+
    A-

    Netmarble, en sevilen mobil RPG oyunlarından biri olan Seven Knights’a yeni özel kadın kahraman Yeonhee’nin eklendiğini duyurdu. .Eskilerin Dört Lordu’nun tek kadın kahramanı olan Yeonhee, oyun içinde tüm beklentileri karşılayacak yetenekli ve özel bir kahraman.

    Özel bir yetenek

    Yeonhee oyun içinde çoğunlukla uykulu bir şekilde görülse de savaşta gücünü ortaya koyan ve fark yaratan bir kahraman olma özelliğine sahip. Yeonhee, tüm saldırılara karşı savunma yapabilen, saldırı isabetini artırabilen, rakiplerin savunma gücünü düşürebilen ve müttefikler için avantajlı olan bir karakterdir.

    Yeni kurallar var

    Yeni karakterin oyuna katılmasıyla birlikte oyuna da yenilikler eklendi. Gelişim, Füzyon ve Üstünleştirme artık seviye 1’den itibaren yapılabilecek. Tüm bu özellikler eskiden seviye 30 itibariyle kullanılabiliyordu. Sadece belirli bir zamanda yapılan kahraman/maskot elde etme olasılığı artışı, bundan sonra her zaman geçerli olacak. Bu sayede oyuncular almak istedikleri kahraman veya maskotlara daha kolay ulaşabilecekler.

    6-Yıldız Seven Knights seçici, 4-Yıldız Özel Kahraman Seçici ve çeşitli hediyeler elde edilebilecek yeni giriş etkinliği, 1 Temmuz itibariyle başlayacak.

    Dünya çapında son derece popüler olan Seven Knights, 500’ün üzerinde farklı karakter biriktirip geliştirerek eğlenebileceğiniz sıra tabanlı mobil bir RPG’dir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.