DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mobilya sektörüne CNR İMOB Mersin Fuarı dopingi

    Mobilya sektörüne CNR İMOB Mersin Fuarı dopingi
    08.05.2017
    A+
    A-

    CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla, mobilya sektörünü buluşturan CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı kapılarını açtı.

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Biz üretim konusunda sıkıntı çekmiyoruz. Üretilenlerin hedef kitleye ulaştırılmasında yani pazarlama konusunda sıkıntı çekiyoruz. Üreticilerimiz, ürettiklerini pazarlayacak mecra bulamayınca, dökülen alın teri karşılığını bulamıyor. Bu anlamda Mersin halkı olarak bu fuarı çok önemsiyoruz.”

    CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, “CNR İMOB Mobilya Fuarı’na Azerbaycan, Ortadoğu ve Irak ’tan gelen alım heyetlerimizi, Mersin, Adana, Kayseri, Bursa, İzmir, Hatay, Gaziantep, İstanbul, Denizli, Karaman, Zonguldak’tan fuara katılan mobilya firmaları bir araya getirerek, sektörün ticari hacminin artırılmasını sağlayacağız.”

    Türkiye ekonomisine önemli katma değer sağlayan mobilya sektörü, 8 Mayıs’ta CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş.’nin organizasyonuyla CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı’nda buluştu. Mersin Yenişehir CNR EXPO Fuar Merkezinde 15 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırlayan fuar, 14 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerine açık olacak. Sektörün önde gelen 70 firmasından 200’e yakın markanın yer aldığı CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı’nda, 50 bin ziyaretçi hedefleniyor.

    “Üreticilerimizin en büyük sıkıntısı pazarlama”
    CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MEPİAD Başkan Vekili Sadık Özkan, MUSİAD Mersin Şubesi Başkanı Hakan Kayacı, CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel ve sektör temsilcilerinin katılımıyla açıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, fuarın ülke ekonomisi açısından önemine değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Marmara’dan sonra Türkiye’nin parlayan yıldızı, Çukurova çanağı oldu. Bu çanakta gerçekten eskiden sadece tarımdan söz edilirken bugün sanayi ürünlerinden ve hizmet sektöründen çok fazla söz edilmeye başlandı. Bu nedenle fuarlara belediye olarak çok önem ve destek veriyoruz. Biz üretim konusunda sıkıntı çekmiyoruz. Üretilenlerin hedef kitleye ulaştırılmasında yani pazarlama konusunda sıkıntı çekiyoruz. Üreticilerimiz, ürettiklerini pazarlayacak mecra bulamayınca, dökülen alın teri karşılığını bulamıyor. Bu anlamda Mersin halkı olarak bu fuarı çok önemsiyoruz.” Mobilya sanayicilerinin mobilya ihtisas bölgesi kurma talepleri olduğunu da belirten Kocamaz, oluşturulacak bölge ile mobilyacıların tüm sıkıntılarının çözüm bulacağını söyledi.

    “Mobilyaya dair her şey sergileniyor”
    CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, “Mobilya alanında Türkiye’nin en büyük ve tek uluslararası fuarı olan CNR İMOB’u Mersin’e getirmiş olmaktan dolayı gururluyuz. Ev ve ofis mobilyalarından ofis mobilyalarına ve mobilya yan sanayi ürünlerine kadar mobilyaya dair her şeyin sergilediği fuarımızda Mersin, Adana, Kayseri, Bursa, İzmir, Hatay, Gaziantep, İstanbul, Denizli, Karaman ve Zonguldak’tan katılan firmalar birbirinden değerli koleksiyonları bir arada sergiliyorlar” diye konuştu. CNR Mersin İMOB Fuarı’na Azerbaycan, Ortadoğu ve Irak ’tan alım heyetlerinin geleceğinin bilgisini veren Şenel, alıcılar ile katılımcı firmaların ikili görüşmelerde buluşturularak, sektörün ticari hacminin artırılacağını belirtti.

    Fuar, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş.’nin organizasyonuyla Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED), Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği (MESİAD) ve KOSGEB desteğiyle düzenleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.