DOLAR 32,5718
EURO 34,8851
ALTIN 2434,842
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mobilya sektörünün süper markası Doğtaş, yeni reklam filminde “Şimdi Tarz Doğtaş” diyor

    Mobilya sektörünün süper markası Doğtaş, yeni reklam filminde “Şimdi Tarz Doğtaş” diyor
    22.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin mobilya sektörüne yön veren ve mobilya sektöründeki trendleri belirleyen markası Doğtaş’ın, MullenLowe İstanbul imzalı yeni reklam kampanyası “Şimdi Tarz Doğtaş” izleyicilerle buluştu.

    Son yıllardaki hızlı değişimi, hızlı yenilenmeyi ve dünyaya ayak uydurmayı konu alan reklam kampanyasında, mobilyalar üzerinden eğlenceli bir dille değişim anlatılıyor. Doğtaş’ın bugünün trendlerini yansıtan modern tasarımları da yeni evlerin baş köşesinde yerlerini alıyor.

    Reklam filmi “yeni tarz” evlerden bahsederken hayatlarımızdaki sosyal medya etkisini de es geçmiyor. Filmde değişimin tetikleyicisi tabii ki sosyal paylaşımlar ve like’lar oluyor. Filmin finalindeki “Beğenenlerin çok olsun Türkiye!” sözü de bu bağlantının altını esprili bir şekilde çiziyor.

    Künye:

    Reklamveren: Doğtaş

    Reklamveren Yetkilileri: Çağrı Öztürk

    Reklam Ajansı: MullenLowe İstanbul

    Prodüksiyon Şirketi: Hacıyatmaz

    Yönetmen: Burcu Matur

    Müzik: Jingle House

    Mecra: TVC, Dijital, Radyo

    Medya Planlama: Speed Medya

    PR Ajansı: Effect PR

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.