DOLAR 32,5857
EURO 34,8072
ALTIN 2513,427
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evgör Mobilya’dan ramazana özel yüzde 25 indirim

    Evgör Mobilya’dan ramazana özel yüzde 25 indirim
    02.06.2017
    A+
    A-

    Evgör Mobilya’nın, Ramazan ayına özel gerçekleştirdiği indirim fırsatı başladı. Kampanyaya dahil olan yemek odası, yatak odası ve oturma grupları Haziran ayı boyunca yüzde 25’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Stoklarla sınırlı olan ve Ramazan Bayramı’na kadar devam edecek uygulamadan yararlanmak isteyenler, firmanın İstanbul’daki mağazalarını ya da online sipariş için Evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, detaylı bilgi için 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirler.

    Evgör Mobilya, Ramazan Özel Kampanyası’na ek olarak uygulamaya koyduğu “Ön Ödemeli Satış” modeliyle de müşterilerine ödeme kolaylığı sağlıyor. Böylece, mobilyalarını Ramazan fırsatıyla satın almak isteyenler, kredi kartı ya da kefile gerek olmadan, teslim zamanına göre taksitlendirebiliyor. Ön Ödemeli Satış modelinden yararlananlar, taksitlerinin bitimiyle birlikte ürünlerini teslim alıyor.

    6 dilde yayın yapan ve zengin koleksiyonuyla Türkiye’nin internetteki en büyük online mobilya mağazası olan www. evgor. com. tr adresi üzerinden dünyanın her noktasına ürün satışı gerçekleştirebilen Evgör Mobilya, ülke geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti de sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.