DOLAR 32,5825
EURO 34,8062
ALTIN 2505,199
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mocaco Coffee 10. yılını sosyal medya bloggerları ile kutladı

    Mocaco Coffee 10. yılını sosyal medya bloggerları ile kutladı
    26.01.2018
    A+
    A-

    Kahve sektörünün Ankara’daki öncülerinden olan Mocaco Coffee 10. yılını sosyal medya bloggerları ile kutladı. Liva Pastacılık kurucusu olan Reyhan Hacıosmanoğlu pastacılık sektöründeki bilinen başarısını, 2008 yılından itibaren kahve sektöründe de Mocaco Coffee ile yaymaya başlamıştır.

    Bahçelievler 3. Cadde’de 10 yıldır hizmet veren Mocaco Coffee’nin konsepti tamamen misafirlerine ev rahatlığını vermesi amacıyla tasarlanmıştır. Misafirlerine bu rahatlığı vermek adına mekânda; özel şömine, piyanoya ve özel tasarlanmış bir kütüphaneye dair izlere ulaşabilirsiniz. Menüsünde kahveyi her zaman ön planda tutma hedefini koruyan bunun yanında enfes mutfak lezzetleri ve pastacılıktan gelen tecrübesi ile pasta menüsünde de sınıfının en iyilerinden. 3.nesil kahve geçişi ile daha da niteliklenen kahveleri ise mekâna girdiğinizde sizleri karşılıyor. Türk kahvesine de önem veren Mocaco Coffee kendi kahvesini kendisi kavurmakta müşterilerinin 10 yıllık damak zevkine göre hareket etmektedir.
    10. yılını dijital dünyanın en sevilen isimleri ile bitlikte güzel bir kahvaltı ile kutlaması ile sevilen simaları kendine ve kahvaltısına hayran bıraktı.

    Liva Pastacılık’ın yapmış olduğu Mocaco Coffee’nin özelliklerini anlatan kendine has pastasıyla da sosyal medya da cok konusuldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.