DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOD Gayrimenkul’den iki proje birden geliyor

    MOD Gayrimenkul’den iki proje birden geliyor

    Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

    Özellikle Bahçelievler ve Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği konut projeleriyle tanınan MOD Gayrimenkul, 2017 yılında iki yeni projeye daha imza atıyor. Halen Basın Ekpsres Yolu’nda aile yaşamına uygun, geniş ölçekli dairelerden oluşan MOD Bahçelievler’i hayata geçiren MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projeleri için çalışma başlattı.

    MOD Ekspres projesinde yer alan tüm daireler 1+1 ve 2+1 home ofis olarak tasarlanıyor. İşini evine taşımak isteyenler için özel olarak tasarlanan MOD Ekspres projesi, her türlü konfora ve teknolojik donanıma ev sahipliği yapacak. MOD Gayrimenkul’ün Güneşli projesinde ise 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer verilecek.

    MOD Bahçelievler’in kaba inşaatının %60’ı, satışların ise %35’inin tamamlandığını söyleyen MOD Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, projeyi 2018 Eylül ayında sahiplerine teslim edeceklerini ifade ediyor. Özgür Yirik, MOD Ekspres ve Güneşli projelerini ise MOD Bahçelievler gibi merkezi bir konumda, entegre ulaşım ağlarına yakın bir lokasyonda gerçekleştireceklerini belirtiyor.

    MOD Gayrimenkul’ün bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler arasında Bura Residence, Es Kule, Menekşe Sitesi, Medicana, Star Plaza, Doğa Koleji, Vizyon Koleji, Okyanus Koleji, Çağdaş Öncü Okulları ve MOD Bodrum Villaları bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.