DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Modanın devleri Victoria’s Secret ve Balmaneşsiz kapsül koleksiyonu ile bir araya geliyor

    Modanın devleri Victoria’s Secret ve Balmaneşsiz kapsül koleksiyonu ile bir araya geliyor
    07.10.2017
    A+
    A-

    Ünlü moda evi BALMAIN kreatif direktörü Olivier Rousteing, Victoria’s Secret’ı yansıtan seksi ve modern kesimlere sahip aynı zamanda Balmain’in eşsiz tarzını hissettiren özel bir kapsül koleksiyon tasarladı. Bu özel koleksiyon hout-couture deneyiminden gelen farklı dokunuşları taşırken günümüz kadınlarının sahip olmak istediği giyim tarzını yansıtıyor.

    Tüm dünyanın merakla beklediği, yılın en önemli moda şovu Victoria’s Secret Fashion Show’da bu sene sürprizler birbiri ardına sıralanıyor. Olivier Rousteing bu seneki Victoria’s Secret Fashion Show için VSxBALMAIN kapsül koleksiyonunun parçalarını da içinde barındıran çok özel bir bölüm hazırladı ve ilk defa bir iç giyim markası ile lüks moda markası bir araya geldi.

    29 Kasım’da Amerika’da satışa sunulacak heyecan verici bu çok özel kapsül koleksiyonun hangi Victoria’s Secret Türkiye mağazalarında yerini alacağı bilgisi için bizi takip etmeye devam edin.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.