DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Moda’nın lavanta kokulu sihirli mekanı: Brunelle Restaurant

    Moda’nın lavanta kokulu sihirli mekanı: Brunelle Restaurant
    28.11.2018
    A+
    A-

    İsmini Latince kökenli lavanta familyasından gelen Prunella bitkisinden alan, yemyeşil tarihi bahçesinde, sunduğu hizmet kalitesiyle adını duyuran Club Quartier içinde bulunan Brunelle Restaurant, Anadolu yakasında Moda’da huzuruna düşkün müşterilerine hizmet veriyor..

    Lezzet tutkunlarının ortak noktası olan Brunelle Restaurant, gelen müdavimlerinin vazgeçemediği tatları müşterisi ile buluşturuyor. Mevsimselliğin, tazeliğin ve lezzetin ön planda tutulduğu, her damak tadına uygun farklı seçeneklerden hazırlanmış menüdeki tüm detaylar, mekanın işletmecisi Efe ve Şükrü Ilısalı ’ın özenle seçtikleri lezzetlerden oluşuyor. Brunelle Baklava Hamuruna Sarılı Levrek, Cordon Bleu, Rokforlu Armut salatası ve tatlılardan Sufle Brunelle Restaurant’ ın oldukça özenle hazırlanmış Akdeniz ve Dünya esintili menüsündeki lezzetlerinden birkaçı. Brunelle Restaurant’ın menüsünde yer alan ve mutfağından çıkan tüm ürünler yüksek kalite, eşsiz sunum ve mükemmel servis anlayışıyla hazırlanıyor.

    Gelen konuklarının özel istekleri üzerine canlı müziğe de başlayan Brunelle Restaurant, Anadolu yakasının yeni müzik anlayışına da hitap ederek haftanın belirli günlerinde müzik yapmaya başladı. Yazar, gazeteci ve müzisyen kimliği ile kendinden söz ettiren “Kürşat Başar”, kendi orkestrası ve solist Nükhet Yalçın ile birlikte Brunelle Restaurant’ da sahne alıyor. Kürşat Başar Orkestrası & Nükhet Yalçın caz ve latin müziğin klasiklerinden Türk Hafif Müziği’nin unutulmaz eserlerine ve Türk Halk Müziği’nin farklı yorumlarına kadar çok geniş bir yelpaze ile müzikseverlere geçmişten bu güne uzanan unutulmaz saatler yaşatıyor.

    Bahar ve yaz aylarında tarihi ağaçlarla kaplı yemyeşil bahçesinde,kışın mekanın içindeki sıcacık şöminesinin başında keyifli sohbetler edebileceğiniz, kutlama, toplantı ve çeşitli organizasyonlar için planlanmış özel odalarında üstün servis alabileceğiniz Brunelle Restaurant, her yaş ve gruba ait geniş bir kitleye hitap ediyor. Ayrıca Brunelle Restaurant’ın içinde bulunduğu Club Quartier adıyla var olan kulübün içinde kullanabileceğiniz uluslararası standartlara sahip tenis kortlarından, şehirden kaçmadan yaz tatili havasına girebileceğiniz açık yüzme havuzuna, farklı lezzet ve yeme-içme alternatiflerinin yer aldığı birbirinden farklı yemek kültürlerini tadabileceğiniz Yedimasa ve Pavio restoranları da yer alıyor. Modern ve rahat dekorasyonu ile birlikte hizmet veren Brunelle Restaurant, her gün 10.00– 24.00 saatleri arasında lezzet tutkunu müdavimlerini ağırlamakta.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.