DOLAR 32,5325
EURO 34,8822
ALTIN 2434,886
BIST 9730,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MODD/ Group 2017 yılında yüzde 32 büyüdü

    MODD/ Group 2017 yılında yüzde 32 büyüdü
    26.12.2017
    A+
    A-

     

    Türkiye’nin girişimci reklam ajansı olarak bilinen ve bünyesinde MODD/works, MODD/ startup, MODD/paper şirketlerini bulunduran MODD/group; 2017’de hizmet verdiği marka sayısını 300’ün üzerine çıkardı. MODD/group bu yılı yüzde 32’lik büyüme oranıyla tamamlayacak.

    Bünyesinde barındırdığı MODD/works, MODD/startup, MODD/paper şirketleri ile reklam ajansı, ürün tasarımı ve girişimciliğe dair proje geliştirme gibi multidisipliner yapısıyla öne çıkan MODD/group, 2017 yılında yüzde 32 büyüdü. Dünya ve Türkiye ekonomisinde yaşanan beklenmedik gelişmelere rağmen büyüme ivmesini artıran grup, 2017’de portföyüne 42 yeni marka daha ekleyerek, 300’ün üzerinde markaya hizmet vermeye başladı. MODD/group Kurucu ve CEO’su Cem Has, “Her yıl ortaya koyduğumuz büyüme stratejisi ile Türkiye’nin önde gelen reklam ajanslarından biri haline geldik. Türkiye’de 17 farklı sektörden markaya hizmet verirken İngiltere’de bulunan Londra ofisimiz ile de Avrupa’dan da birçok farklı markaya hizmet veriyoruz” dedi.

    2018’de 2 yeni startup projesine start verecek!

    MODD/group; fikir sahibi genç girişimcilerin hızlı büyüyebilecek, global ekosistemin bir parçası olabilecek startup’lar kurup yatırımcılarla buluşmasını sağlayan  Türkiye’nin ilk startup fabrikası MODD/startup’ı da bünyesinde barındırıyor. MODD/startup, bir fikrin kurgusundan stratejisine, yatırımcıyla buluşmasından dünyaya açılmasına kadar tüm süreci yönetiyor. Bünyesinde Kupadu, Basketball.com.tr, Sale Property Turkey ve Bebedu gibi girişimleri bulunduran platform; startup olma yolunda bir fikri olanlara yazılım, tasarım ve strateji desteği sağlayarak yatırımcılarla buluşturuyor. 360 derece reklam ve marka hizmetlerinin yanı sıra, yeni startup projeleri ile de yeni nesil dünyaya karşı pozisyon aldıklarını belirten Has, “2018’de çok ses getirecek iki yeni girişim projesini hayata geçireceğiz” diye konuştu.

    Markalı konuttaki hakimiyeti sürüyor

    2015 yılında online konut portalı lansmanını gerçekleştiren, televizyonlarda ilk defa markalı konut odaklı TV programını hayata geçirerek iki sezon boyunca sektör profesyonellerini ağırlayan MODD/group, sektörde son üç yıldır en fazla müşteri portföyüne sahip ajans konumuna yükseldi. Şimdiye kadar 80’in üzerinde markalı konut projesine imza attıklarını belirten Has şunları söyledi; “İmza attığımız markalı konut projelerinde bu yıl yurt dışı yatırımcılarına yönelik pazarlama faaliyetleri konusunda da hizmet verdik. Birlikte çalıştığımız markalara alternatif çözümler üreterek, satış organizasyonlarına ciddi katkılar sunduk.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.