DOLAR 32,5003
EURO 34,5911
ALTIN 2477,9
BIST 9543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MODD/group’a üç farklı sektörden üç yeni marka

    MODD/group’a üç farklı sektörden üç yeni marka
    28.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen 300’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, iş ortaklarına üç farklı sektörden üç yeni  markayı ekledi. MODD/group, Mutlu İnşaat, Aile Hastanesi ve Akademi Koleji ile anlaştı.

    Türkiye’nin önde gelen 300’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, 2018 yılına hızlı bir başlangıç yaptı. Bünyesinde barındırdığı MODD/works, MODD/startup, MODD/paper şirketleri ile reklam ajansı, ürün tasarımı ve girişimciliğe dair proje geliştirme gibi multidisipliner yapısıyla öne çıkan MODD/group, üç farklı sektörden üç yeni markayı iş ortaklarına kattı. Türkiye’nin en dinamik reklam ajanslarından MODD/group, inşaat sektöründen Mutlu İnşaat, sağlık sektöründen Aile Hastanesi ve eğitim sektöründen Akademi Koleji’yle anlaştı.

    “17 farklı sektörden 300’den fazla markaya hizmet veriyoruz”

    Konuyla ilgili konuşan MODD/group Kurucu ve CEO’su Cem Has, “2018 yılı itibariyle 17 farklı sektörden 300’den fazla markaya hizmet vermeye başladık. Yalnızca reklam ajansı olarak değil, ürün tasarımı ve girişimciliğe dair proje geliştirme alanlarında da çalışıyoruz” dedi. Yeni iş birlikleri hakkında da konuşan Has, “Yeni iş ortaklarımızdan Mutlu İnşaat, Aile Hastanesi ve Akademi Koleji’ne kreatif ve dijital pazarlama alanlarında hizmet vereceğiz. Yeni markalarımızla birlikte çok daha güçlenerek büyümeye devam ediyoruz” diye konuştu.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.