DOLAR 32,5527
EURO 34,8621
ALTIN 2430,86
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MODD/Group iş ortlarına San Deco’yu ekledi

    MODD/Group iş ortlarına San Deco’yu ekledi
    16.06.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de önde gelen 220’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, müşteri portföyüne yeni bir markayı daha ekledi. MODD/group; yarım asırlık tecrübesiyle, ‘dekoratif boya’ alanında uzman San Deco ile anlaştı.
    Reklam ajansı, ürün tasarımı ve girişimciliğe dair proje geliştirme gibi multidisipliner yapısıyla öne çıkan ve bünyesinde MODD/works, MODD/startup, MODD/paper şirketlerini bulunduran MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. İstanbul, Hong Kong ve Londra’daki ofisleriyle 220’den fazla markaya hizmet veren MODD/group, Ar-Ge araştırmaları ve üç kıtaya yayılan uluslararası pazar gücüyle dekoratif boya sektörünün önde gelen markalarından San Deco ile anlaştı. MODD/group, San Deco’ya sosyal medya yönetimi, dijital reklam kampanyaları ve bu iki alandaki kreatif çalışmalar konusunda hizmet verecek.
    Yeni iş birliğiyle ilgili açıklama yapan MODD/group Genel Müdürü Emre Ulutürk şunları söyledi: “Yarım asırlık bir şirket olan San Deco; üretim, Ar-Ge ve iş ortaklarından aldığı güçle dekoratif boya sektörünün öncüsü konumunda. Şirket, hem müşteri hem de distribütör memnuniyetini maksimum seviyede karşılıyor. San Deco’nun bir diğer önemli özelliği insan haklarına ve ekolojiye saygılı bir marka olarak doğaya duyarlı ve insan sağlığına zarar vermeyen üretim politikaları benimsemesi. Böylesine önemli bir şirketle yakın iş birliğine başlamaktan dolayı çok mutluyuz. San Deco’ya çizgi altı alanında hizmet vereceğiz.”
    MODD/group ile başlattıkları yeni iş birliğiyle ilgili konuşan San Deco Genel Müdürü Dilek İnci, “MODD/group gibi Türkiye’nin önemli markalara hizmet veren bir şirketle çalışıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. MODD/group’la birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.