DOLAR 32,3322
EURO 35,157
ALTIN 2245,67
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Moderat konseri canlı yayınla Red Bull TV’de

    Moderat konseri canlı yayınla Red Bull TV’de
    30.06.2017
    A+
    A-

    Danimarka’daki Roskilde Festivali Red Bull TV’den canlı yayınlarına devam ediyor. Festivalin son canlı yayını 1 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek. Cumartesi gece yarısından sonra Türkiye saatiyle 02:30’da sevilen grup Moderat sahnede ve aynı anda Red Bull TV ekranında olacak. Festivalde ayrıca Slowdie, Noisia, Hun Solo ve Sort Sol gibi dünyaca ünlü yıldızlar da sahne alıyor.

    Geçtiğimiz Salı günü Danimarka’nın Roskilde kentinde başlayan ve 3 Temmuz Pazartesi gününe kadar müzikseverlere unutulmaz bir şölen yaşatacak Roskilde Festivali’nin en renkli saatleri Red Bull TV’den canlı olarak yayınlanıyor. Canlı yayınların sürpriz ismi ise 1 Temmuz Cumartesi gece yarısından sonra Türkiye saatiyle 02:30’da evlerimize konuk olacak dünyaca ünlü elektronik müzik grubu Moderat olacak.

    Red Bull TV ayrıca Angel Olsen, Slowdie, Noisia, Hun Solo, Sort Sol, Kano, Tinashe gibi birbirinden değerli isimleri de ekranlara taşıyor.

    KADIKÖY’DE ‘CANLI’ PARTİ

    Festivalin Red Bull TV canlı yayınları 1 Temmuz Cumartesi günü, saat 18:00 itibariyle Kadıköy Bina’nın ev sahipliğinde düzenlenen özel etkinlikte müzikseverlerle buluşacak. Etkinliğine katılım ücretsiz olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.