DOLAR 32,5871
EURO 34,8493
ALTIN 2498,366
BIST 9699,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOİ Sahne’de 2018 Şubat Ayı Programı

    MOİ Sahne’de 2018 Şubat Ayı Programı
    19.02.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne Şubat ayında birbirinden renkli oyunlara, gösterilere ve konserlere ev sahipliği yapıyor. MOİ sahne’de 20-28 Şubat tarihleri arasındaki etkinlik takvimi şöyle:

    20 Şubat Salı, saat 20.30’da müzikal ‘Two Turkish Tenors’

    Atılgan Gümüş’ün yönettiği müzikal düello “Two Tenors”, MOİ Sahne’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Konservatuvardan iki sınıf arkadaşının 20 yıl sonra sahne üzerindeki müzikal düellosuna tanıklık edeceğimiz “Two Tenors”un başrollerinden birinde hem uluslararası arenada hem de ülke çapındaki projelerde yer alarak sanatseverlerin beğenisini kazanmış opera sanatçısı Cenk Bıyık var. Diğer başrol ise tiyatro oyunlarının, televizyon yapımlarının ve sinema filmlerinin aranılan oyuncusu aynı zamanda eğitimli tenor Atılgan Gümüş’e ait.

    Şovun seyirciyi “jüri” olarak hissettiren yapısında Cenk, Atılgan’ın şarkıları yorumlamasını laubalice bulurken, Atılgan ise Cenk’in tarzını abartılı ve snop olarak değerlendirir. Dakikalar ilerledikçe bu iki tenorun sahnedeki yetenek sergileme kavgası o denli çığırından çıkar ki olay, öğrencilik yıllarına ve özel hayatlarına dek uzanan sataşmalarla müzikal bir hesaplaşmaya döner. İşte birbirlerine bu denli kızan ancak bir o kadar da hayranlık duyan “Two Tenors”dan kimin haklı olduğuna jüri olarak sizler karar vereceksiniz.

    21 Şubat Çarşamba, saat 20.30’da ‘Mehmet Erdem’ konseri

    Türk pop müziğinin başarılı ismi Mehmet Erdem MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşacak.

    23 Şubat Cuma, saat 21.00’da ‘Berkay’ konseri

    MOİ Sahne Konserleri kapsamında Türk pop müziğinin başarılı ismi Berkay, sevenleriyle buluşacak.

    24 Şubat Cumartesi, saat 21.00’da ‘Hande Yener’ konseri

    MOİ Sahne Konserleri kapsamında Türk pop müziğinin başarılı ismi Hande Yener, sevenleriyle buluşacak.

    28 Şubat Çarşamba, saat 20.30’da tiyatro oyunu ‘Ferhangi Şeyler’

    Ferhan Şensoy, 1987 yılından beri 2000’den fazla kez sergilediği tek kişilik oyunu ‘Ferhangi Şeyler’ 31. yılında MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Her sezon kendini yenileyen oyunda usta tiyatrocu, güncel ve siyasi hayata dair konuları mizahi bir dille yorumluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.