DOLAR 32,5961
EURO 34,7313
ALTIN 2498,462
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOİ Sahne’de gelecek hafta 8-14 Mayıs

    MOİ Sahne’de gelecek hafta 8-14 Mayıs
    04.05.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne 8-14 Mayıs haftası; birbirinden keyifli tiyatro oyunları, konserler ve sahne gösterileriyle dolu olacak. Etkinlik takvimi şöyle:

    9 Mayıs Salı günü; saat 20.30’da Abdullah Şahin Tiyatrosu ile komedi oyunu ‘Şaşkın’
    ‘Şaşkın’ uzun yıllar aradan sonra karşılaşan iki yakın arkadaşın birbirlerinin farklı hayatlarını sorgulamasını konu alıyor. Biri; varlıklı, atak, iş bitirici ve eğlenceli diğeri ise şaşkın ve utangaç olan iki arkadaş, birbirlerinin farklı hayatlarına dahil oluyor. İki yakın arkadaştan şaşkın olan evlenmeye karar verdiğinde ise asıl şaşkının kim olduğu konusu kahkaha dolu bir sorgulamayla seyirlik bir komedi sunuyor. Gökçe Seçi’nin yazdığı Abdullah Şahin’in yönettiği komedi oyununda; Abdullah Şahin, Suna Yıldızoğlu, Ortans Kıvanç, Yusuf Atala, Toygun Ateş, Dilek Karaduman, Aylin Altunkaya, Ceren Bayır, Sinem Çınar rol alıyor.

    12 Mayıs Cuma günü; saat 21.00’da ‘Hakan Altun’ konseri
    Fizy Kış Konserleri kapsamında düzenlenen konserde, fantezi müziğin başarılı ismi Hakan Altun sevilen şarkılarını seslendirecek.

    13 Mayıs Cumartesi günü; saat 21.00’da ‘Mor ve Ötesi’ konseri
    Fizy Kış Konserleri kapsamında düzenlenen konserde Türk rock müziğinin başarılı temsilcisi Mor ve Ötesi geçmişten bugüne sevilen şarkılarını seslendirecek.

    14 Mayıs Pazar günü; saat 13.00’da çocuk oyunu ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’ ve saat 19.00’da ‘Yetersiz Bakiye’

    Televizyon ekranlarında çocukların severek izlediği ‘Canım Kardeşim’in yepyeni müzikali ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Oyun; eğlenmek ve güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayar oynanmaması gerektiğini anlatıyor. Oyuna Barış Manço karakteri gibi sürpriz tiplemeler de katılıyor. Danslı ve müzikli oyun, çocukların da dahil olduğu bir eğlenceye dönüşüyor.

    Yetersiz Bakiye; kredi kartı borçları yüzünden evlerindeki odalarını iki kişiye kiraya vermek zorunda kalan evli bir çiftin komedisini anlatıyor. Odaları kiralayanlardan biri evli adamın borcu olduğu mafya babası diğeri ise direk dansçısı olunca işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Mizah Sanatçısı Murat Kürüz’ün yazıp yönettiği oyunda; Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Eylül Öztürk ve Cengiz Şahin rol alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.