DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Molton Brown ile şehre dönüş

    Molton Brown ile şehre dönüş
    07.08.2017
    A+
    A-

    Molton Brown uzmanlıkla harmanladığı birbirinden farklı ve özel içerikleri sayesinde egzotik bakım keyfini yavaş yavaş şehre dönüş yaptığımız Eylül ayında yanı başımıza getiriyor… Yazın etkileri ile yıpranan cildinizi ve saçlarınızı sonbaharda Molton Brown ile yenileyebilirsiniz.

    Molton Brown vücut peelingileri ile cildinizi baş döndüren bir ışıltıya ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor…

    Ylang Ylang Comforting Body Polisher, Heavenly Gingerlily Caressing Body Polisher, Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher ve Fiery Pink Pepper Pampering Body Polisher cildinize nazikçe bakım yaparken, teninizin ipeksi bir yumuşaklıkla daima pürüzsüz ve ışıltılı görünmesini sağlıyor.

    Ylang Ylang Comforting Body Polisher ile pürüzsüz bir cilt ve rahatlatıcı bir deneyim…

    Sağlıkla ışıldayan pürüzsüz bir cilt ve rahatlatıcı bir banyo deneyimine hazır olun. Siyah vanilya tanelerinin mikro peeling etkisi ile cildi nazikçe ölü hücrelerden arındıran Ylang Ylang Comforting Body Polisher, antioksidan bakımından zengin Yuan Zhi özü ile de cildinizin yaşlanma etkileri ile savaşmasına yardımcı oluyor. Özel formülünde bulunan sedir ağacı ile cildi rahatlatan bu özel peeling, zengin aroması sayesinde ise duygularınızı dengeliyorBanyoda ya da duşta cildinize yavaşça ve dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulayacağınız Ylang Ylang Comforting Body Polisher ile cildiniz yenilenip pürüzsüz bir görünüme kavuşurken; teniniz uzun saatler kokusu ile baş döndürüyor.

    Gingerlily Koleksiyonun en yeni üyesi Heavenly Gingerlily Caressing Body Polisher ile her zaman canlı, ışıldayan ve pürüzsüz bir cilt…

    Tahiti’nin mikro peeling özellikli volkanik kumunun Molton Brown ustalığında birbirinden özel egzotik içerikler ile harmanlanmasından oluşan Heavenly Gingerlily Caressing Body Polisher ile her zaman canlı, ışıldayan ve göz kamaştıran bir cilde sahip olun. Heavenly Gingerlily Caressing Body Polisher içeriğinde bulunan Tahiti volkanik kumunun peeling etkisi ile cildinizi nazikçe ölü tabaklardan arındırıyor. Özel formülünde yer alan beyaz zambak özleri cildinizi derinlemesine nemlendirirken; tumanı fındığı yağı ise pürüzsüz ve her an ışıldayan bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Cildinize yavaşça ve dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulayacağınız Heavenly Gingerlily Caressing Body Polisher, zencefil ve kakulenin baş döndüren sıcak aromaları sayesinde ise teninizin uzun saatler baş döndüren bir çekicilikte kokmasını sağlıyor.

    Canlandırıcı bir spa deneyimi için Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher…

    Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher ile eşsiz kokular eşliğinde gençleştirici ve canlandırıcı bir spa deneyimi sizi bekliyor. Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher içeriğinde bulunan şeker parçacıkları ile cildi nazikçe ölü hücrelerden arındırıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Okaliptüs yaprağı yağı ve nane aroması sayesinde cildi yenileyip canlandıran bu özel peeling, formülünde bulunan sedir yağı ile de cildinizin ipeksi bir yumuşaklığa ve baş döndüren ışıltıya kavuşmasını sağlıyor. Cildinize yavaşça ve dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulayacağınız Infusing Eucalyptus Stimulating Body Polisher nefes kesen kokusu sayesinde ise teninizi ve ruhunuzu canlandırıyor.

    Tropikal adaların ateşli pembe bibeleri ile cildinizi ve ruhunuzu şımartmak için Fiery Pink Pepper Pampering Body Polisher…

    Işıltısını ve canlılığını yitiren cildiniz için mükemmel bakım… Fiery Pink Pepper Pampering Body Polisher, ultra kremsi dokusu ve içeriğinde bulunan bambu sapı parçacıkları ile cildi ölü hücrelerden nazikçe arındırıyor. Güçlü bir antioksidan olan pembe biber özleri ise cildinizi çevresel etkilere karşı en iyi şekilde koruyor. Banyoda ya da duşta cildinize yavaşça ve dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulayacağınız bu özel peeling, zencefil ve paçulinin baharatlı kokusu sayesinde teninizin uzun saatler hoş kokmasını sağlarken; cildinizi pürüzsüz ve ışıldayan bir görünüme kavuşturuyor.

    Molton Brown’da yıpranan saçlara özel bakım

    Papyrus Reed Repairing Shampoo & Conditioner ile ışıltısını yitiren saçlara özel bakım

    Güneşten yıpranan ve ışıltısını yitiren saçlara özel bakım… Papyrus Reed Repairingşampuan ve saç bakım kremi kuru ve yıpranmış saçlar için ideal bir bakım sunuyor. Papirüs bitkisi saçlara kaybettiği nemi geri kazandırırken, kırılmaları en aza indiriyor ve çevresel faktörlere karşı saçları güçlendiriyor. Karabiber, tiera çiçeği ve amber özleri ise saçların ipeksi bir yumuşaklığa ve parlaklığa kavuşmasını sağlıyor.

    Mer-rouge Deep Conditioning Mask ile saçlara yoğun bakım

    Hiç şüphesiz saçların sağlıklı olması için düzenli olarak bakım ve beslenmeye ihtiyacı var. Molton Brown Mer-rouge Deep Conditioning maske besleyici özelliği ile tüm saç tipleri için eşsiz bir çözüm sunuyor. Atlantik Okyanusu mer-rouge yosununun bitkisel proteinleri ile zenginleştirilmiş bu maske saçlara yoğun bir bakım yaparak saçları kırılmalara ve yıpranmalara karşı koruyor, amino asitler ile de göz alıcı bir parlaklık ve canlılığa kavuşmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.