DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mondi Furniture İstanbul Fuarı’nda

    Mondi Furniture İstanbul Fuarı’nda
    07.11.2018
    A+
    A-

    Mobilya sektörünün zirvesinde yer alan Boydak holdingin en hızlı büyüyen markası olan Mondi, 50’den fazla ülkede 400’ün üzerinde satış noktası ile tüketicisine ulaşmaktadır.

    Mondi 06 -11 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek Furniture İstanbul fuarında Hall- 4‘deki mobilya standı ve Hall-6’daki yatak – ev tekstili standı olmak üzere 2 farklı standda ziyaretçileri ile buluşacak.

    İstanbul mobilya fuarındaki standlarında en yeni mobilya koleksiyonları, yeni yatak ve ev tekstili serileri, Türkiye ve dünyanın birçok yerinden gelen ziyaretçilere tanıtımı yapılacak.

    Mondi Mobilya standlarında Armada Koltuk Takımı, yemek odası ve yatak odası konsepti ile Tekno Genç Odası ön plana çıkıyor.

    Ceviz ve siyah renklerin müthiş uyumu sağlanan Armada konseptinde, mermer desenler ile altın ve zümrüt kombinasyonlarını dokusunda barındırarak güç, ihtişam ve şıklığı temsil etmektedir. Doğal ceviz ve mermer uygulamalarının oval hatlara büründüğü üründe kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik farklı ünite kombinasyonları ve gardırop seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunulacak. Genç hedef kitlede hem kız, hem de erkeklerin tercih edebileceği Tekno Genç Odası, gençlerimizin ihtiyaçlarından ilham alınarak tasarlandı. Gençlerin cep telefonu ve tabletleri ile kullanabileceği bluetooth ses sistemi ve kablosuz şarj ünitesi yer alıyor. Tekno Genç Odası teknolojik alt yapısının yanı sıra beyaz ve soft mavi renk kombinasyonu ile şık bir tasarıma sahip.

    ‘Yaşamızın 3’te1’i bize emanet’

    Gün boyu aktif yaşam enerjisi için iyi bir uyku ile dinlenmeye dikkat çeken Mondi, ‘Yaşamızın 3’te1’i bize emanet’ diyerek kaliteli bir uyku ihtiyacının önemini vurguluyor. Hall-6’da yer alan yatak ve ev tekstili standı ile Cooler özellikli yataklar ve doğal ev tekstilleri ön plana çıkacak.

    Mondi, Cooler teknolojisi ile serinleten etkiye sahip en yeni yatakları

    PrestigeCool ve CoolMax serisinin lansmanını gerçekleştirecek. Uyku kalitesi hem sıcaktan hem de soğuktan olumsuz etkilenebilir. Kaliteli bir uyku ortamı olmaması ise gün boyu yaşam kalitesini düşürmektedir. Vücut sıcaklığının düzenlenmesi de kaliteli bir uyku açısından önemli parametrelerden biri. Çevre ve oda ısısının fazla olması vücut ısısının düşmesini zorlaştırır ve uyku problemleri ortaya çıkar. Bu problemlerin çözümü için geliştirilen Cooler teknolojisi, serin bir uyku ortamı oluşturarak uykuya dalmayı kolaylaştırmak ve uyku sırasında vücut ısısının dengelenmesi amacıyla geliştirilmiştir. Kaliteli bir uyku için Mondi yatakları ile doğal ev tekstili ürünleri de standda yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.