DOLAR 32,5935
EURO 34,7925
ALTIN 2497,721
BIST 9460,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mondi’den vücut sıcaklığını dengeleyen yatak

    Mondi’den vücut sıcaklığını dengeleyen yatak
    06.11.2017
    A+
    A-

    Mondi, İstanbul Mobilya Fuarı’nda yepyeni kreasyonlarıyla yer alacak. Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Cüneyt Ocak, “Ürünlerimizde cep telefonu ile kumanda edilebilen bazadan, son teknoloji ürünü olan ,vücut sıcaklığını ve nemini dengeleyerek ideal bir uyku ortamı sağlayan yatağımızın yanında, yatak olabilme özelliği bulunan fonksiyonel koltuk takımlarımızı tanıtacağız” dedi.

    Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobilya markası Mondi, 7-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Furniture İstanbul-İstanbul Mobilya Fuarı’nda müthiş bir ürünle iz bırakacak.

    Mondi’nin yepyeni kreasyonlarla yer alacağı fuarda en çok dikkat çekecek ürünü vücut sıcaklığını dengeleyen yatak olacak.

    Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Cüneyt Ocak, Mondi markasının fuarda 4. Hall’de 1000 metrekarelik bir alanda ürünlerini tanıtacağını açıkladı.

    Ocak şöyle konuştu:

    “Sektörün sürekli büyüyen ivmesiyle zirveyi hedefleyen Mondi’de, modern tasarımlı, şık, fonksiyonel, moda ve en yeni trend renkler kullanılan 2018 yılı ürün kreasyonları, yaklaşık 1 yıllık süredir, konusunda uzman Ar-Ge ekiplerimizle birlikte Arge merkezlerimizde tasarlanmaktadır. Teknolojinin gelişen ve değişen koşullarında kendini sürekli yenilemeyi ve geliştirmeyi hedefleyen markamızda, genel hatlarıyla; modern, klasik, avangart, vintage tarzında koltuk takımları, köşe takımları, yemek ve yatak odaları çalışmaları yer almaktadır.

    Değişik yaş grubunda yer alan tüketicilerimizin zevklerine ve tercihlerine uygun olarak her tarzdan satın alabilecekleri ürünlerimiz fuar alanımızda sergilenecektir.

    Ürünlerimizde cep telefonu ile kumanda edilebilen bazadan, son teknoloji ürünü olan ,vücut sıcaklığını ve nemini dengeleyerek ideal bir uyku ortamı sağlayan yatağımızın yanında, yatak olabilme özelliği bulunan fonksiyonel koltuk takımlarımızı tanıtacağız. Markamız 2017 yılında yüzde 41’lik bir oranda büyüme gerçekleştirdi. 2018 yılında sektördeki yerini daha da güçlendirmek amacıyla, 1000-1500 m2 büyüklüğünde 50 mağaza açmayı hedefliyoruz, bu anlamda sektörün 3.büyük marka yolunda olma çalışmalarımız devam etmektedir.

    Her bütçeden tüketicilerimize çeşitli kampanya ve cazip fiyatlarımız ile ulaşmayı hedefliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.