DOLAR 32,3337
EURO 35,1133
ALTIN 2312,367
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mondrian Doha Katar’da düğün lüksünü zirveye taşıyor

    Mondrian Doha Katar’da düğün lüksünü zirveye taşıyor

    Mondrian Doha’da yer alan 2,000 metrekare balo salonu, dünyanın en şımartıcı gelin suitine çıkan 24 ayar altın asansörü ve hayranlık uyandıran büyük merdiven girişi ile Katar’da düğün seramonisini yeni baştan yazıyor.

    Katarlı konuklarına heyecan verici yaşam tarzı sunan yeni mekân Mondrian Doha; West Bay Lagünü’ne şık ve sıra dışı düğünleri getiriyor. Misafirlerine yaşam stili sunan lider konuk ağırlama şirketi sbe’nin ünlü lüks otel markası Mondrian, 360 derecelik eşsiz bir düğün deneyimiyle Ortadoğu açılışını yapıyor. Etkileyici balo salonu, ayrı tutulmuş özel VIP gelin suiti, kapsamlı bir güzellik salonu, Magnolia Bakery tarafından tasarlanmış görkemli düğün pastaları, çiçekçi ve çikolatacısının yanısıra seçkin mutfak sunumlarıyla Mondrian Doha, Katar’da düğün sahnesini yeni baştan yazıyor.

    Benzersiz düğün deneyimleri hakkında bilgi veren Mondrian Doha Satış ve Pazarlama Müdürü Mikel İbrahim şunları söyledi: “Katar’da ve tüm bölgede cesur, göz alıcı ve lüks düğünler için kıstasları belirleyerek Doha’daki en heyecan verici mekânı sunmaktan büyük sevinç duymaktayız. Moonstone balo salonumuz, en olağanüstü tasarımıyla Doha’nın en büyük düğün mekânlarından birisidir ve konuklar, dünyaca ünlü şeflerin hazırladığı en iyi yiyecek ve içecek menüleriyle birlikte kusursuz servisin de tadını çıkarabilirler.”

    Kutlama ve zenginlik hissi veren Moonstone

    Mondrian Doha’da 2,000 metrekarenin üzerindeki genişliğiyle Katar’ın en büyük balo salonlarından birisi olan Moonstone Balo Salonu, bin 500 konuk ağırlayabiliyor. Dünyaca ünlü Hollandalı tasarımcı Marcel Wanders tarafından tasarlanan balo salonunda; kutlama ve zenginlik hissi yaratan kristal avizeler, sıva tavan kubbeler, tabandan tavana drapeli perdeler ve tam fonksiyonel teknik bir oda yer alıyor. Açılır kapanır ekranların da bulunduğu salonda, projeksiyon cihazlarıyla birlikte en gelişmiş teknoloji kullanılıyor. Balo salonu her boyut ve düğün stiline uygun olacak şekilde farklı atmosferlerle farklı şekillerde düzenlenebiliyor ve iki ayrı salon olarak ayrılabiliyor.

    Gösterişli gelin süiti ve altın kaplama asansör

    Opal Gelin Suiti, gösterişli 600 metrekarelik bir alandan oluşuyor ve ESPA spa ile aynı katta yer alıyor. Kristal aynalar ve kristal avizelerle dolu bir holle girilen Opal Suitin dört odası bulunuyor; ana yatak odası, giyinme odası, makyaj odası ve nedime yatak odasında sıcak sauna, küvet ve ferah bir oturma grubuna sahip. Gelinler, suitlerinin mahremiyeti içinde odalarındaki ekranlara yansıtılan canlı görüntülerden düğün hazırlıklarını izleyebiliyor. Suit içerisinde, salona görkemli şekilde girişi sağlamak amacıyla gelini doğrudan Moonstone Balo Salonu’na götürecek Swarowski ile süslenmiş 24 ayar altından oluşan özel bir asansör de yer alıyor.

    Düğün deneyimi vizyonu ile ilgili olarak görüşlerini belirten Marcel Wanders: “Mondrian Doha’da sahneyi hayatınızın en keyifli günü için size özel olarak özenle ve sevgiyle hazırladık. Gelin suitinizde çok keyifli bir şımartılma deneyimi size bekliyor. Bir prenses ya da film yıldızı gibi hissederek kalabalığa muhteşem merdivenlerin tepesinden asaletle el sallayacaksınız. Daha sonra tüm gözler üzerinizde iken 24 ayar altın süslü bir asansörle salona giriş yapacaksınız. Kalbiniz son hızla çarpacak, sanki ellerimle sizi hayatınızın en gösterişli ve güzel tecrübesine yönlendiriyormuşum gibi hissedeceksiniz” dedi.

    Sıra dışı ve gösterişli bu ikonik yapının düğün ikramları bölgesel ve uluslararası mutfaktan oluşuyor. İkram menülerinde uluslararası şeflerin hazırladığı yiyecek ve içeceklere yer veriliyor. Gelinlerin bu özel gününü daha şık ve zarif hale getirmek için Mondrian Doha’da bir kuaför ve güzellik salonunun yanısıra kendi çiçekçisi ve çikolatacısı da bulunuyor.

    Mondrian Doha’da gelinler, gelinin ailesi ve dostları için özel oda fiyatlarından, Kına için özel alan da dahil olmak üzere ESPA spa’da özel masaj ve nedime partilerinden, hediye spa masajlarına, Türk Hamamı ritüeli, uzmanlardan özel masaj ve kuaför provası dahil olmak üzere düğün öncesi ve sonrası paketlerinden de yararlanabiliyor.

    Mondrian damatları da, ikramlar, meyveler ve içkilerle ön kutlamalar, uzmanlardan özel masaj ve damat, sağdıçlar ve damadın ailesi için Türk Hamamı ritüeli de dahil olmak üzere ESPA’da bir dizi ayrıcalıklı hizmetin tadını çıkarabiliyor.

    Tüm bunların yanı sıra otel, farklı düğün etkinliklerine ev sahipliği yapmak üzere uygun mekânlar da sunuyor. Nişan törenleri, evlilik öncesi yemekler, gelin için hediye partileri, kına ve bekârlığa veda partileri, özel düzenlemeler ile otel içinde yer alan mekanlarda; Black Orchid gece kulübü, Rise, Magnolia Bakery ve Penthouse Suite – özel yemek odası ile – Cut by Wolfgang Puck, Walima, Morimoto’da bu etkinlikler düzenlenebiliyor.

    Katar’ın misafirlerine yaşam tarzı sunan, yeni mekânı Mondrian Doha’da 270 oda ve suit, yedi özel bar ve restoran, bir çatı katı havuz-bar ve dünyanın en büyük ESPA’sı bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.