DOLAR 32,3251
EURO 35,0329
ALTIN 2282,686
BIST 8974,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mor tarlaların kokusu Selin kolonya şişelerinde

    Mor tarlaların kokusu Selin kolonya şişelerinde
    17.12.2018
    A+
    A-

    Küçük keselerle dolaplara konan lavanta çiçeklerinin kokusu, dolabı her açtığımızda bizi farklı bir anı ve hisle buluşturur. Yazın enerjisine özlem duyarız, çocukluğumuzu anımsarız ve yaz günlerinin ferahlığını hissederiz. Göz alıcı mor tarlalardan evlerimize uzanan 10 gramlık lavanta keseleri, Selin Lavanta 10 ile hayat buluyor ve dilediğimiz her an bizi bu anılarla baş başa bırakıyor.

    Kışın karanlık ve kasvetli havaları, yaz aylarının enerjisini ve ferahlığını aratıyor. Akdeniz’in mor tarlalarından evlerimize uzanan Selin Lavanta 10, yaza özlem duyduğumuz ve bu coşkuyu yaşamak istediğimiz her an bizimle birlikte oluyor. Akdeniz’in doğal bitkisi temizliğin ve tazeliğin simgesi olan lavanta, aynı zamanda kokusuyla rahatlatıyor ve yorgunluğa iyi geliyor.

    Kökleri 1900’lü yıllara dayanan Selin, “Hayatın Kokusu” serisiyle hatıralarımızda bıraktığımız kokuları bugünlere kazandırıyor. Doğal ve saf yaşamdan ilham alan seride, Selin Lavanta 10’un yanı sıra Ardıç, Bahçe Gülü, Hanımeli ve Sığla bulunuyor. Kare, silindir, spreyli ve çantada kolay taşınabilir mini boy ambalajlarda satışa sunulan “Hayatın Kokusu” serisinin silindir ambalajları Migros’ta, 100 ml’lik pump formatı ise Watsons’ta yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.