DOLAR 32,4893
EURO 34,9832
ALTIN 2433,142
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Motobike Istanbul Fuarı hazırlıkları tamamlandı

    Motobike Istanbul Fuarı hazırlıkları tamamlandı
    02.02.2019
    A+
    A-

    Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en önemli etkinliği Motobike Istanbul, 21 – 24 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 11. kez sektörün buluşma noktası olacak olan fuarın hazırlıkları tamamlandı ve geri sayım başladı.

    Motobike Istanbul Sponsorları İle Daha Güçlü

    Motobike Istanbul 2019’un ana sponsoru madeni yağ sektörünün dev markası MOTUL olurken, Garanti Bankası fuarın Platinum Sponsoru, Aytemiz Fuar Sponsoru, Quick Sigorta ise Sigorta Sponsoru oldu. Dört gün boyunca ziyaretçilere ve sektöre hazırladıkları içerikler ve aktiviteler ile sürprizler düzenleyecek olan sponsorlar fuara renk ve değer katacaklar.

    Motobike Istanbul 2019’da ziyaretçileri neler bekliyor?

    Önde gelen motosiklet markalarının lansmanlarının gerçekleşeceği fuarda, bu yıl da ziyaretçiler yeni modelleri ilk kez görme fırsatını yakalayacaklar. Son 3 yıldır olduğu gibi Motobike Academy kapsamında birbirinden ilgi çekici ve bilgilendirici seminer ve konferanslar düzenlenecek. “Motobike Academy” kapsamında düzenlenecek olan etkinlik, seminer ve atölye çalışmaları ile fuar benzersiz bir etkinliğe dönüşecek. Ziyaretçiler, motosiklet ve bisiklet dünyası ile ilgili keyifli söyleşilere, etkinliklere ve atölye çalışmalarına katılma şansı yakalayacak. Gösteri alanında gerçekleşecek motosiklet şovları ve sürpriz etkinlikler ile ziyaretçiler yine keyifli ve heyecan dolu anlar yaşayacaklar. Bunun yanı sıra, bu yıl Distinguished Gentleman’s Ride ekibinin de katılacağı özel yapım ya da kişiselleştirilmiş motosiklet ve bisikletlerin sergileneceği “custom” alanı ise yine meraklılarını bekliyor.

    Erken Dönem İndirimli Bilet Fiyatlarını Kaçırmayın!

    Motosiklet ve bisiklet sektörünün en önemli buluşma noktası olan Motobike Istanbul’un biletleri Biletix üzerinden satışa sunuldu. Yine öğrenci ve kadınlara özel olarak, Perşembe ve Cuma günleri fuar biletleri %50 indirimli olarak satılıyor. Avantajlı fiyatları kaçırmak istemeyen tüm ziyaretçiler fuar biletlerini www. biletix. com üzerinden ve tüm Biletix satış noktalarından alabilirler.

    Ayrıntılar için Motobike Istanbul’un resmi web sitesi ile facebook ve instagram hesaplarını takip edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.