DOLAR 32,5054
EURO 34,8077
ALTIN 2486,112
BIST 9543,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Motul Marin segmentinde etkinliğini artırıyor

    Motul Marin segmentinde etkinliğini artırıyor
    18.02.2020
    A+
    A-

    Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Motul, 22 Şubat – 1 Mart tarihlerinde CNR Avrasya Boat Show’a katılıyor. 15.Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı CNR Avrasya Boat Show’a ilk kez katılacak olan Motul, marin ürünlerini tekne sahipleri ve servislerle buluşturacak.

    Motul; deniz motorları üreticileri tarafından onaylı ve NMMA (Ulusal Marin Üreticileri Birliği) standartlarına sahip ürünleri ile ön plana çıkıyor. 165 yılı aşkın süredir kaliteden ödün vermeyen marka, bu fuar ile marin segmentindeki etkinliğini de artırıyor.

    Motul’un teknik uzmanları, deniz motorlarının kullanıldığı şartların diğer motorlardan farklı olması sebebi ile özel formüle edilmiş ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini vurguluyor. Motul, marin segmentinde kullanıcılara motor yağı ve bakım ürünlerinden, motor pervane kutuları ve soğutma sıvılarına kadar geniş bir yelpazede ürün desteği sağlıyor.

    Motul yetkilileri Boat Show süresince 6. Hall’deki stantta Motul laboratuvarlarında uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda özel olarak üretilmiş marin serisi ürünleri hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunulacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.