DOLAR 32,3506
EURO 35,1155
ALTIN 2301,681
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mourinho, Guardiola ve Klopp ile birlikte Yılmaz Vural da Menajerlik oyunlarında yerini aldı

    Mourinho, Guardiola ve Klopp ile birlikte Yılmaz Vural da Menajerlik oyunlarında yerini aldı
    22.01.2019
    A+
    A-

    Dünyada ve özellikle ülkemizde son derece sevilen, sırf Türkiye’de aylık 1 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunan mobil futbol menajerlik oyunlarına ilk kez Türk yapımı bir oyun eklendi – 9PM Football Managers. Futbol severlerin yakından takip ettiği mobil menajerlik oyunlarında yayıncı firmalar ünlü teknik direktörler ile çalışarak onları da oyuna dahil ediyorlar. Mourinho, Guardiola ve Klopp‘tan sonra aldığı akademik eğitim ve kariyeri ile ülkemizde yetişmiş en önemli Teknik Direktörlerimizden Yılmaz Vural da kendi hikayesinin anlatıldığı 9PM Football Managers’ın bir parçası oldu.

    26 Aralık’ta Sn. Yılmaz Vural’ın katılımıyla gerçekleşen basın toplantısının ardından resmi olarak Google Play Store ve App Store’da yer alan 9PM Football Managers 10 gün içerisinde 100.000’in üzerinde download’a ulaştı ve uygulama marketlerinde en çok indirilen oyunlar arasında ilk beşte yerini aldı. Bu başarının şans olmadığını belirten Uncosoft’un CEO’su Enes Çakır ‘başarılarının hızla devam edeceğini dile getirerek, bu hızlı yükselişte özellikle ülkemizdeki futbol menajerlik oyunu severlerin büyük katkısının olduğunu ve yurt dışında yaşayan Türklerden de desteklerini beklediklerini belirtti.

    Tersine Oyun Göçü!

    İlk Türk mobil futbol menajerlik oyunu olarak yayına girdiği ilk haftada App Store’un oyun önerileri içerisinde de yer alan 9PM Football Managers Tersine Oyun Göçünün artık kaçınılmaz bir gerçek olduğunu kanıtladı. Bu başarı ile ilgili olarak, oyuna olan ilginin gün geçtikçe daha da arttığını belirten Enes Çakır, kullanıcılardan gelen yorumların ve önerilerin kendileri için çok değerli olduğunu, bu yorumlar ve öneriler neticesinde oyunun en kısa zamanda kullanıcıların istekleri ile şekilleneceğini ve tüm zamanların en favori oyunu olacağını dile getirdi.

    Yenilikçi ve İnovatif – Adım Sayın ile Birlikte Takımının Enerjisini Arttır.

    Günlük yaşantıda birçok kişinin telefonlarına ya da telefonlar üzerinden oynadığı oyunlara olan düşkünlüğünden dolayı kişilerin çok fazla hareketsiz kaldığının bilincinde olan Uncosoft ekibi, benzer oyunlardan farklı olarak 9PM’e yenilikçi ve inovatif özellikler getirdiklerini belirterek oyunun içerisine adım-sayar özelliğini eklediklerini ve böylece kullanıcıları hareket etmeye yönelttiklerini belirtti.

    Son olarak, ligde heyecanı arttırmak isteyen Uncosoft ekibi 26 Ocak’ta sona erecek olan 1986 liginin bitimiyle birlikte kullanıcılarına sezon sonunda onları çeşitli sürprizlerin beklediğini belirttiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.