DOLAR 32,5208
EURO 34,7442
ALTIN 2493,509
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mozart PSM Ege Perla Sahnesi açıldı

    Mozart PSM Ege Perla Sahnesi açıldı
    30.01.2020
    A+
    A-

    Gastronomi, eğlence ve alışverişin merkezi Ege Perla; İzmir’in sosyal ve kültürel hayatına renk getirecek yeni bir sahne ile sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Kurulduğu günden bu yana birçok önemli projeyi sahneye taşıyarak dünya ve Türkiye prömiyerini gerçekleştiren Mozart Akademi işbirliğiyle Ege Perla, Mozart PSM’yi ziyaretçileriyle buluşturuyor. Sahne ve görüntü sanatlarının her türüne ev sahipliği yapmak üzere tasarlanan ‘Mozart PSM Ege Perla Sahnesi’ İzmir’de sanata farklı bir gözle bakacak.

    İzmir’e yakışacak bir sahneyle kültür sanatseverlerle buluşacak olan Mozart PSM Ege Perla Sahnesi, her yaşa yönelik tiyatro, sahne performansı, konser, seminer, söyleşi, festival, Masterclass çalışmalarına ev sahipliği yapacak. Yılın 365 günü dolu dolu etkinliklerle yaşayan bir merkez olmayı amaçlayan Mozart PSM Ege Perla Sahnesi; çeşitli sektörlerden çalıştaylar, kültürel ve sanatsal buluşmalar, imza günleri gibi organizasyonları ziyaretçileriyle buluşturacak.

    Mozart Akademi’nin özel çalışmaları ve uluslararası eserlerin uyarlamalarının İzmir’le buluşacağı Mozart PSM Ege Perla Sahnesi, çocuklara özel oyun ve eğitimlerle de geleceğin sanatçılarını, aydınlık yarınlarını ve çağdaş bireylerini yetiştirme konusunda sorumluluk alacak.

    Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, Alışveriş ve Yaşam Merkezi konseptinin yanı sıra farklı peyzaj, mimari özellikleri, kültür ve sanat etkinlikleri ve duyarlılığıyla İzmir’e değer katmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.