DOLAR 32,5381
EURO 34,8148
ALTIN 2425,094
BIST 9725,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mükemmel uyku deneyimine teknolojik dokunuş: Move-Up Master Hareketli Baza

    Mükemmel uyku deneyimine teknolojik dokunuş: Move-Up Master Hareketli Baza
    06.09.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş, Move-Up Master hareketli baza ile yatak odalarında devrim yaşatıyor. Beş ayrı bölgesi hareket edebilen özel motor sistemi sayesinde istenilen pozisyona göre ayarlanarak kullanıcılara büyük konfor sağlayan Move-Up Master hareketli baza; bu sayede horlamaya, reflüye, bel ve boyun ağrılarını önlemeye yardımcı oluyor. Hareket edebildiği için yatakta daha rahat doğrulmaya ve kalkabilmeye imkan veren Move-Up Master hareketli baza, fiziksel dezavantajları da ortadan kaldırıyor.

    Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş, Move-Up Master hareketli baza ile kullanıcılarına yepyeni bir uyku deneyimi ve konfor vadediyor. Yataş Move-Up Master hareketli baza; baş, boyun, bel, sırt ve ayak olmak üzere beş ayrı bölgesi hareket edebilen özel motor sistemi sayesinde yatağı istenilen pozisyona ayarlama imkanı sunuyor. Bu sayede farklı sağlık problemlerine sahip kullanıcılar için büyük konfor sağlayan Move-Up Master hareketli baza, yatakta daha kolay oturmaya, doğrulmaya ve yataktan daha rahat kalkabilmeye yardımcı olarak özellikle ileri yaşlarda ortaya çıkan fiziksel dezavantajları da ortadan kaldırıyor. Yatakta televizyon izlemek ya da kitap okumak isteyenlere de ideal bir ortam sunan Yataş Move-Up Master hareketli baza, uzaktan kumandası sayesinde kolayca istenilen pozisyona göre ayarlanabiliyor.

    Beş bölge beş farklı etki

    Move-Up Master hareketli bazanın baş bölgesi, bel hizasından ayarlanarak reflü ve uyku apnesi gibi rahatsızlıklara etkin çözüm getiriyor. Boyun bölgesi horlama önleyici pozisyon ayarıyla sağlıklı bir uyku sağlarken bel bölgesi ise vücut ağırlığının dengeli dağıtarak bel ve kas ağrılarının önlemeye yardımcı oluyor. Ayarlanabilen ayak bölgesi ise sağlıklı dinlenme ve kan dolaşımının düzenlenmesine destek oluyor.

    Pull Back mekanizması ile rahat kullanım

    Yataş Move-Up Master hareketli baza, Pull Back mekanizması sayesinde kullanım ve yerleşim rahatlığını da beraberinde getiriyor. Mekanizma, baş bölgesi kaldırıldığında yatağın kendiliğinde geriye kaymasını ve duvara sıfır pozisyonda kullanılabilmesini sağlıyor. Ayrıca bu sayede yatağın yanında yer alan mobilyalardan da uzaklaşmadan konforu en üst seviyede yaşatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.