DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Multinet Gift müşterilerine ramazan ayında çifte bayram

    Multinet Gift müşterilerine ramazan ayında çifte bayram
    04.04.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ilk kurumsal hediye kartı Multinet Gift, Ramazan ayında da firmalara önemli avantajlar sunmaya devam ediyor. Hayata geçirilen yeni Ramazan kampanyasıyla Multinet Gift müşterileri, 18 Haziran’a kadar yapacakları Ramazan Bayramı yüklemelerinde her 100 TL için 5 TL hediye kazanacak.

    Firmaların operasyonel yükünü azaltırken, teşvik ve yardımların da istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılmasını sağlayan Multinet Gift, Ramazan ayında da işverenlerin çalışanlarına sunabilecekleri önemli bir destek alternatifi olarak öne çıkıyor. Multinet Gift müşterileri, hayata geçirilen yeni Ramazan kampanyasıyla, 18 Haziran’a kadar yapacakları Ramazan Bayramı yüklemelerinde hem yüzde 39’a varan vergi avantajından faydalanacak, hem de her 100 TL için 5 TL hediye kazanacak.

    7 Bini Aşkın Noktada Kullanım Özgürlüğü

    18 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapanlar Ramazan kampanyasına katılabilecek. Kampanya kapsamında kullanıcılara, her 100 TL’lik yükleme için 5 TL değerinde Multinet Gift hediye edilecek. Hediye Multinet Gift’ler, 7 bini aşkın anlaşmalı noktada marketten giyime kadar pek çok kategoride sınırsız seçme özgürlüğü ile kullanılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.