DOLAR 32,5442
EURO 34,9072
ALTIN 2426,44
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Multinet Up Ayrıcalıkları Zorlu’da da Kazandırıyor

    Multinet Up Ayrıcalıkları Zorlu’da da Kazandırıyor
    26.11.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketi Multinet Up’ın kullanıcılarına avantajlar sağlayan marka iş birlikleri ve fırsatları Zorlu Center’da devam ediyor.

    Multinet’in mobil uygulaması MultiPay ile kullanıcılar, Zorlu’daki kampanyada yer alan restoranlarda yapacakları 30 TL ve üzeri her harcamada %10 TATLIPARA hediye kazanıyor. Kullanıcılar, TATLIPARA bakiyelerini 40 bin üye iş yerinden istedikleri noktada harcayabiliyor.

    Kampanya kapsamında Multinet kartlarıyla ya da MultiPay uygulaması üzerinden ödeme yapabilen kullanıcıların kampanyadan faydalanmak için harcama yapacakları restoranı seçip “Bugün Buradayım” butonuna basmaları yeterli. 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada kullanıcılar en fazla 25 TL kazanabiliyor.

    Multinet Up’ta fırsatlar bitmiyor

    Türkiye’nin 81 ilinde, 21 bin kurumsal müşterisi, 2 milyondan fazla kart kullanıcısı ve 40 bin üye işyeri ağı bulunan Multinet Up, iş ortaklarının yemek giderlerinden akaryakıta, araç kiralamadan toplu satın almaya, uçak biletinden kargo ihtiyacına kadar tüm gereksinimleri için çözümler sunuyor.

    Multinet Up’ın hızlı ve güvenli ödeme seçeneği sunan mobil cüzdanı MultiPay, karekod ile mobil ödeme kolaylığı sağlıyor. MultiPay üzerinden sanal kart yaratma ve para yükleme fonksiyonu ile fiziksel karta ihtiyaç olmadan avantajlı kampanyalara dahil olarak hem kazanç sağlamak hem de kolaylıkla alışveriş yapabilmekte mümkün oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.