DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Multinet Up kartla otomatta alışveriş dönemi başlıyor

    Multinet Up kartla otomatta alışveriş dönemi başlıyor
    05.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketi Multinet Up, Türkiye’de her geçen gün daha da yaygınlaşan otomatik satış makinesi (otomat) pazarının önde gelen şirketlerinden Vending Republic ile önemli bir iş birliğine imza attı. 1 Haziran 2018 tarihinde hayata geçirilen iş birliği kapsamında, Türkiye’nin dokuz ilinde 1.225 adet otomatta Multinet Up ödeme altyapısı kullanılacak, böylece Multinet kart sahipleri otomatlardan anında alışveriş yapabilecekler. Yiyecek ve içecek alanında pazar payı hızla büyüyen otomatlar, günümüzde hazır yemeklerden meyvelere, sıcak içeceklerden kırtasiye malzemelerine kadar uzanan geniş ürün çeşitliliğiyle hizmet sunuyor.

    Hayatın her alanına dokunan finansal teknoloji çözümleri geliştiren Multinet Up, haftanın 7 gün 24 saati kesintisiz ve etkin olarak hizmet verimliliği sunan otomatik makinesi sektöründe yeni bir iş birliğine imza attı. Yiyecek ve içecek alanında otomat operasyonlarına önemli yatırımlar yapan Vending Republic ile 1 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, Türkiye’nin dokuz ilinde bulunan toplam 1.225 adet yeni nesil otomatta Multinet kartları kullanılabilecek.

    Hazır yemeklerden protein tozuna, meyvelerden, Türk kahvesi, salep, çorba gibi sıcak ürünlere kadar geniş ürün yelpazesi sunan otomatlarda Multinet Up ödeme altyapısı kullanılacak ve Multinet kart sahipleri otomatlardan anında alışveriş yapabilecekler. İadeli madeni para mekanizması, kredi kartı, cep telefonu (SMS ve NFC) ödeme sistemleri ile tüketiciye üst düzeyde memnuniyet sağlayan otomatlar, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tekirdağ, İzmit illerinde yoğunlukta olmak üzere Türkiye’nin dokuz ilinde hazır gıda başta olmak üzere pek çok ihtiyaca hızlı erişim hizmeti sunuyor.

    ininal kartlar artık otomatlarda

    Borcu, ekstresi ve faizi olmayan kullanıma hazır alışveriş kartı ininal da otomatlardaki yerini aldı. Multinet Up’ın fintech alanındaki yatırımlarından ininal kart, özellikle nakit ve kredi kartı kullanmadan alışveriş yapmak isteyenlere yönelik güvenli bir çözüm olarak ön plana çıkıyor. Kullanıcılar kartlarına istedikleri miktarda yükleme yapabiliyor ve kredi kartının geçtiği her yerde anında harcama yapabiliyor. İnternetteki tüm alışveriş, elektronik, giyim sitelerinde ve online oyunlarda da kullanılabilen ininal; aynı zamanda mobil cüzdan üzerinden fatura ödeme ve para transferi gibi bankacılık ihtiyaçlarına da cevap veriyor.

    Konuyla ilgili görüşlerini belirten Multinet Up Grup CEO’su Demirhan Şener;

    Hizmet verimliliği konusunda oldukça etkin olan otomatlar, dünyanın pek çok gelişmiş ülkesinde uzun zamandır kullanılıyor. Ülkemiz de dünyada otomat sayısı ve cirosu en hızlı büyüyen ülkeler arasında bulunuyor. Multinet Up olarak, bu iş birliğiyle tüketicilere nakit para ya da kredi kartı olmadan da otomat hizmetlerinden tek adımda faydalanma imkanı sunuyoruz. Türkiye’nin modern şehir yaşamında artan bir ihtiyaç olan hızlı tüketim ürünlerine her yerden ve her zaman erişim imkanı sunması nedeniyle Vending Republic ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğini çok kıymetli buluyoruz. Otomat sektöründe de kullanıcıların hayatını kolaylaştıran yeni çözümler üretmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu iş birliğinin,Türkiye’nin otomat pazarının son teknolojiyle donatılmasına katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum” dedi.

    Vending Republic Genel Müdür’ü Adnan Ergin ise konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu;

    Vending Republic olarak, Multinet Up ile hayata geçirdiğimiz iş birliğini çok önemsiyor; Türkiye’de otomat sektörünün büyümesinde önemli bir çözümün eşiğinde olduğumuza inanıyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu iş birliğiyle, sektörümüzde yeni bir ilke daha imza attık ve Multinet Up ile kredi kartı okuyucuları üzerinden ödeme kabulünü gerçekleştiren ilk firma olduk. Otomat sektöründe son üç senede çok büyük bir mesafe kat eden Türkiye’nin, önümüzdeki 10 yıl içinde bu hızlı büyümesini devam ettireceğine inanıyor ve bu kapsamda ülkemize gerekli tüm yatırımları yapıyoruz. Kullanıcıların otomat kullanım alışkanlıklarına ve bu konuda yapılan araştırmalara baktığımızda, Türkiye’de şu anda 42 binden fazla olan otomat sayısının, 10 yıl içerisinde 700 binlere ulaşacağını öngörüyoruz. Bu kapsamda;Vending Republic olarak, SEBA holding çatısı altında güçlü bir sermaye ve bilgi birikimiyle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza, otomat sektörünün Türkiye’deki büyüme gücüne olan inancımızla devam edeceğiz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.