DOLAR 32,5874
EURO 34,7959
ALTIN 2514,446
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Multinetliler şimdi TATLIPARA’nın keyfini Maltepe Piazza’da çıkarıyor

    Multinetliler şimdi TATLIPARA’nın keyfini Maltepe Piazza’da çıkarıyor
    28.01.2019
    A+
    A-

    Multinet Up’ın ayrıcalıklı özelliği, yemek yemeyi zevke ve kazanca dönüştüren TATLIPARA, Maltepe Piazza’daki restoranlarda sizleri bekliyor. Multinetliler, kampanya dahilindeki restoranlarda yapacakları 25 TL ve üzeri her harcama için yüzde 20 TATLIPARA kazanıyor.

    Multinet Up, birbirinden cazip avantaj ve kampanyalarla kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Multinet kart sahipleri yeni kampanya dahilinde bu kez Maltepe Piazza’daki restoranlarda yemek yemenin keyfini oldukça avantajlı bir şekilde çıkarıyor.

    22 Mart’a kadar devam edecek kampanya kapsamında, AVM’deki kampanya dahilindeki restoranlarda yapılacak 25 TL ve üzeri her harcamaya yüzde 20 TATLIPARA hediye edilecek. Multinetlilere özel bu kampanyadan faydalanmak içinse sadece Multinet Up’ın mobil uygulaması MultiPay üzerinden harcama yapılacak noktayı seçmek ve “Bugün Buradayım” butonuna basmak yeterli olacak. Böylelikle kampanya dahilinde, yapılan harcamaların yüzde 20’si bakiyeye geri yüklenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.