DOLAR 32,5997
EURO 34,6968
ALTIN 2497,669
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey 25. MCDM Konferansı’nın sponsoru oldu

    Muratbey 25. MCDM Konferansı’nın sponsoru oldu
    05.07.2019
    A+
    A-

    İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Uluslararası Multiple Criteria Decision Making (MCDM) Konferansı’nın sponsorları arasında yer alan Muratbey, zeka kattığı yenilikçi peynirlerini konferans katılımcılarına tanıttı. Muratbey’in D vitamini ile zenginleştirilmiş peyniri Misto ve Plus serisi peynirlerinin yanı sıra çoklu zeka gelişimine katkı sağlayan mobil oyunu Misto Game de dünyanın çeşitli yerlerinden gelen katılımcılardan tam not aldı.

    Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın zeka gelişimine destek olmayı kendine misyon edinen Muratbey, İTÜ Maçka kampüsünde düzenlenen 25’inci International Multiple Criteria Decision Making (MCDM) Konferansı’nın ürün sponsoru oldu. 16-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen konferans süresince, zeka kattığı yenilikçi peynirlerini dünyanın pek çok yerinden gelen yabancı ziyaretçilere tanıtan Muratbey, hem peynirleri hem de özellikle çocukların zeka gelişimine sunduğu katkılar nedeniyle konferans katılımcılarından büyük ilgi gördü.

    Muratbey’in D vitamini ile zenginleştirilmiş peyniri Misto ile Plus serisi peynirlerine tam not veren konukların çoğu D vitamini eksikliğinin insülin direncinden, obeziteye, depresyondan, kanser riskine kadar pek çok soruna sebep olduğunu bildiklerini bu nedenle destek ilaç kullandıklarını belirterek, peynire katılmasını oldukça başarılı buldular. 100 gramı günlük D vitamini ihtiyacının %33’ünü karşılayan Muratbey Misto ile Muratbey Burgu Plus, Taze Kaşar Plus ve Taze Beyaz Plus Peynirleri, ABD gıda yönetmeliği FDA ‘ya göre de “Mükemmel D vitamini kaynağı” olarak tescillendi.

    Misto Game hızlı ve stratejik karar verme yetisini artırıyor

    Muratbey’in Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Teknopark işbirliği ile geliştirdiği mobil oyun Misto Game de konferans katılımcılarından tam not aldı. Çoklu zekâ gelişimine katkı sağlayan Misto Game, hızlı düşünme ve stratejik karar verme yetisini artırıyor. Pedagojik açıdan da uzmanların desteği ile geliştirilen Misto Game, Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça ve Flemenkçe dil seçeneğiyle App Store ve Google Play’den ücretsiz indirilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.