DOLAR 32,3217
EURO 35,0724
ALTIN 2308,339
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey, Amerika pazarında Türk peynirlerini tanıtacak

    Muratbey, Amerika pazarında Türk peynirlerini tanıtacak
    04.06.2018
    A+
    A-

    Yenilikçi ve katma değeri yüksek ürünleriyle Türkiye’de peynirin gelişimine yön veren Muratbey dünya pazarlarında ülkemiz adına önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Muratbey, 10 – 12 Haziran tarihlerinde ABD New Orleans’da düzenlenecek International Dairy Deli Bakery Fuarı’nda (IDDBA) birbirinden lezzetli peynir çeşitleriyle yerini alacak.

    Muratbey, 10-12 Haziran 2018 tarihlerinde ABD-New Orleans’da düzenlenecek olan “Uluslararası Gıda İşleme ve Paketleme Fuarı”na katılıyor. Geçtiğimiz yıl, ABD’de katıldığı gıda fuarlarında büyük ilgi gören ve ABD’ye ihracata başlayan Muratbey, bu yıl da ABD’de katılacağı fuarlarda ülkemizi başarıyla temsil edecek. Muratbey, International Dairy Deli Bakery Fuarı’nda (IDDBA) inovatif ürünü Burgu, Topi ve Sürmeli peynir çeşitlerini ziyaretçilere tanıtacak.

    ‘‘Amerika süt ürünleri sektörü için önemli bir pazar’’
    Geçen yıl başlayan ABD ihracatının ardından pazarı yakından takip ettiklerini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol, “Peynirlerimiz ABD pazarında çok beğeniliyor. Burgu, Sürmeli, Topi başta olmak üzere, Tel peynir gibi Türkiye’de çok sevilen yenilikçi ürünlerimizi ABD’ye gönderiyoruz. Bu başarımızı daha da artırmak ve dünya sofralarını lezzetlendirmek adına yeni bağlantı arayışlarımız sürüyor. İlk kez katılacağımız International Dairy Deli Bakery Fuarı da bu anlamda bizim için önemli bir fırsat olacak” dedi.

    Muratbey olarak Amerika’ya her yıl yenilikçi, inovatif ve icat ürünlerimiz başta olmak üzere 16 çeşit peynir ihraç ettiklerini belirten Hamit Erol; ‘‘Amerika Türk peynirlerini tanıtmak için önemli bir pazar. Bu pazardaki faaliyetlerimizi her geçen yıl artırmak üzerine gerekli planlamalarımızı yaptık’’dedi.

    International Dairy Deli Bakery Association tarafından organize edilen IDDBA Fuarı, süt ürünleri, şarküteri ve unlu mamul sektörleri için en büyük ticari fuar olarak gösteriliyor. Fuarın bu yıl; tarım, hayvancılık, mühendislik, tasarım, gıda, yiyecek ve içecek sektörlerindeki 10 binden fazla endüstri profesyoneli ile 800 katılımcıyı bir araya getirmesi bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.