DOLAR 32,5456
EURO 34,9062
ALTIN 2429,62
BIST 9712,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey bir kez daha Amerika yolcusu

    Muratbey bir kez daha Amerika yolcusu
    31.05.2019
    A+
    A-

    Yenilikçi ürünleriyle Türkiye ve dünyada peynirin gelişimine yön veren Muratbey, ihracatı artırma çalışmaları kapsamında uluslararası fuarlara katılım sağlamaya  ve ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Muratbey, 02 – 04 Haziran tarihlerinde ABD New Orleans’da düzenlenecek International Dairy Deli Bakery Fuarı’nda (IDDBA) geleneksel lezzetlerinin yanı sıra inovatif ürünleri ile de yerini alacak.

    Muratbey, 02 – 04 Haziran 2018 tarihlerinde ABD-New Orleans’da düzenlenecek olan “Uluslararası Gıda İşleme ve Paketleme Fuarı”na katılacak. Geçtiğimiz yıl, ABD’de katıldığı gıda fuarlarında büyük ilgi gören ve ABD’ye ihracatını artıran Muratbey, bu yıl da ABD’de katılacağı fuarlarda ülkemizi başarıyla temsil edecek. Muratbey, International Dairy Deli Bakery Fuarı’nda (IDDBA) geleneksel peynir çeşitlerinin yanı sıra D vitaminli ürünlerini de ziyaretçilere tanıtacak.

    ‘‘D vitaminli ürünlerimizin ABD lansmanını yapacağız”
    Muratbey peynirlerinin ABD’de çok beğenildiğini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol, “Burgu, Sürmeli, Topi, Sürmeli peynir gibi Türkiye’de çok sevilen yenilikçi ürünlerimizi ABD’ye gönderiyoruz. Bu yıl D vitamini ile zenginleştirilmiş ürünlerimizin ABD lansmanını IDDBA Fuarı’nda gerçekleştireceğiz. Araştırmalarla da kanıtlanan D vitamini eksikliği sorununa Muratbey Misto ve Plus ailesi ürünlerimizle çözüm olacağız” dedi.

    ABD pazarında her geçen yıl daha çok noktaya ulaştıklarını belirten Hamit Erol; “Yenilikçi yaklaşımımızla ürettiğimiz, benzeri olmayan peynirlerimiz ile katılımcılara farklı lezzetler ve sağlıklı yaşam için vazgeçilmez ürünler sunacağız. İhracatta büyüme hedeflerimiz doğrultusunda IDDBA Fuarı’nda doğru bağlantılar kurarak ve ikili ilişkilerimizi geliştirerek yıl sonuna kadar daha fazla ülkeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

    Dijital çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

    Yurt dışı pazarlama faaliyetlerine yönelik dijital çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol “Yurt dışında markalaşma ve globalleşme stratejilerimiz kapsamında uluslararası sosyal medya hesapları oluşturduk. Bu hesaplar üzerinden yaptığımız paylaşımlarla tüm dünyadaki Muratbey sevenlerle sürekli etkileşim halindeyiz. Sosyal medya hesaplarımız sayesinde tüketicilerimizle bağ kuruyoruz. Türkiye’nin milli bir markası olarak gerçekleştirmiş olduğumuz tüm çalışmalarla ihracat payımızı artırmayı ve ülke ekonomisine katkımızı yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.