DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey Burgu Kalsiyum, Protein ve Fosfor deposu

    Muratbey Burgu Kalsiyum, Protein ve Fosfor deposu
    04.01.2019
    A+
    A-

    Muratbey’in buluşu Burgu, lezzeti ve sofralara kattığı şıklığın yanı sıra yüksek besin değerleri ile de sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi oluyor. Günün her saatinde yemeklerin ve atıştırmalıkların yıldızı olan Burgu’nun 100 gramında 16,5 gram protein bulunuyor. Ayrıca Burgu günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 81’ini ve fosfor ihtiyacının yüzde 86’sını karşılıyor.

     

    Çocuklara peynir yemeyi sevdiren ve Muratbey’in buluşu olan Burgu, lezzeti, eğlenceli görüntüsü ve sağlığa desteği ile ön plana çıkıyor. Dünya çapında lezzeti belgelenen Burgu, az tuzlu özelliği ile her yaştaki peynir sever tarafından rahatlıkla tüketilebiliyor.

     

    Burgu ile güçlü dişler, güçlü kemikler

    Burgu içeriğinde bulunan kalsiyum oranı sayesinde başta kemikler ve dişler olmak üzere vücudun kalsiyum değerini çok yüksek oranda karşılıyor. Sadece 100 gram Burgu yiyerek günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 81’ini karşılamak mümkün oluyor.

     

    Vücudun destekçisi fosfor Burgu ile her öğünde

    7’den 70’e herkesin severek tükettiği Burgu’dan 100 gram yenmesi halinde günlük fosfor ihtiyacının ise yüzde 86’sı vücuda alınabiliyor. Temel hayati faaliyetlerin işlerliğinde büyük önem taşıyan fosfor, vücudun destekçisi konumunda bulunuyor. Diş yapısı ve kemik oluşumuna katkı sağlayan fosfor, kalp ritmi, böbrek işleyişi, protein sentezi ve doku tamiri için fayda sağlıyor.

     

    Günlük protein ihtiyacını Burgu ile karşılayın

    Muratbey Burgu, zengin protein içeriği ile beslenme değerlerimize önemli katkıda bulunuyor. Vücudumuzdaki bütünlüğü sağlayan, kasları güçlendiren, zinde olmayı sağlayan, zihni geliştiren ve hastalıklara karşı vücudu koruyan protein, Burgu’nun 100 gramında 16,5 gram olarak yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.