DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey lezzetleri bayrama tat katıyor

    Muratbey lezzetleri bayrama tat katıyor
    30.05.2019
    A+
    A-

    Heyecan ve telaşlı bekleyişin sonunda bayram nihayet yaklaştı. Kalabalık masalarda bir araya gelecek ailelerin yanında, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Muratbey olacak. Peynirleriyle yemeklere tat katacak olan Muratbey, damaklarda şölene dönüşen yemek tarifi önerilerinde bulunuyor.

     

    Aileleri buluşturan, bereketi temsil eden bayramlar kalabalık sofralarıyla hatırda kalır. Rengarenk, birbirinden lezzetli yemekler ise keyifli sohbetlere eşlik eder. Misafirlerini enfes tatlar ve sağlıklı ikramlarla karşılamak isteyenlere Muratbey, peyniri bol alternatifler sunuyor.

     

    İnovatif lezzetleriyle sağlık sofralarda

    Bayram sofralarına 7’den 70’e herkesin damak zevkine uygun peynirleriyle konuk olan Muratbey, geleneksel peynirlerinin yanı sıra D vitamini ile zenginleştirilen ürünleriyle sofralara sağlığı getiriyor. Muratbey’in D vitaminli ürünleri Misto ve Muratbey Plus’ın 100 gramı, günlük D vitamini ihtiyacının yüzde 33’ünü karşılıyor, sağlıklı yaşama destek oluyor.

     

    Siz de bu bayram birbirinden farklı peynir çeşitleriyle hazırlayacağınız yemeklerle sevdiklerinizin bayramına lezzet katın.

     

    Patlıcanlı Paçanga Böreği

    İçindekiler:

    150 gr. rendelenmiş Muratbey Taze Kaşar Peynir

    1 adet patlıcan

    1 adet domates

    1 adet yufka

     

    Yapılışı:

    Patlıcanın dışını soyun ve küp küp doğrayın. Doğradığınız patlıcanı tavada kavurun. Domatesleri küp küp kesin. Sırayla patlıcan ve Muratbey Taze Kaşar Peynir’ini domateslerin üzerine ekleyip böreğin iç harcını hazırlayın.  Yufkaları sigara böreği olacak şekilde kesin ve iç harç ile doldurun. Tavada kızartıp servis edin. Afiyet olsun.

    Burgu Tortilla

    Malzemeler:

    200 gr Muratbey Burgu

    2 adet lavaş

    1 yemek kaşığı zahter

    3 yemek kaşığı zeytinyağı

     

    Hazırlanışı:

    Bir kasede zeytinyağı ve zahteri karıştırın. Lavaşın tek yüzünü tamamen kaplayacak biçimde bu karışımı sürün. 5 adet Burgu’yu lavaşın içine yerleştirin. Lavaşı Burgu’lar ortada kalacak şekilde sarın ve tost makinesinde bastırın. Dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.