DOLAR 32,5605
EURO 34,9894
ALTIN 2421,79
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey’den Anadolu’nun geleneksel peynirlerine yenilikçi yorum

    Muratbey’den Anadolu’nun geleneksel peynirlerine yenilikçi yorum
    04.07.2019
    A+
    A-

    Üçü bir arada peynir şöleni: Anadolu Lezzetleri

    Muratbey, Anadolu’nun geleneksel lezzetleri Tel, Dil ve Örgü peynirlerini yenilikçi yorumuyla zenginleştirerek, tek bir pakette bir arada sunuyor. Kendi teknolojisini kendi üreterek peynire benzersiz bir lezzet katan Muratbey, Anadolu Lezzetleri ile en sevilen üç peyniri bir araya getirerek, sofraları ve ikramları şenlendiriyor.

    Yenilikçi ürünleri ile sofralara lezzet katan Muratbey, Anadolu’nun en sevilen peynirlerini yeniden yorumladığı Anadolu Lezzetleri ile sofralara ilham katıyor. Muratbey, en sevilen peynirlerin başında gelen Dil ve Örgü peynirleri ile Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirdiği farklı ve özgün üretim teknolojisi ile ürettiği Tel peynirini tek pakette sunuyor. Anadolu Lezzetleri, kalabalık kahvaltı sofralarının, pikniklerin ve şık ikramların çeşitliliğini sağlayan vazgeçilmez bir ürün oldu.

     

    Tel peynire özel makine tasarlandı

    Muratbey, Anadolu Lezzetleri’nde yer alan Tel peynirini, kendi geliştirdiği makineler ile üretiyor. Üretimin her aşamasında yeni nesil teknolojiler kullanılarak Anadolu’nun en büyük zenginliği olan peynir kültürü geleceğe taşınıyor. Gerek yapısı gerek kıvamı gerekse de lezzetiyle 7’den 77’ye herkesin, gün boyu keyifle tüketebileceği şekilde yeniden yorumlanan Anadolu Lezzetleri; günlük vitamin, protein ve mineral ihtiyacının yüksek oranda karşılanmasına da yardımcı oluyor.

    Günün her saati sağlıklı ve pratik!

    Özellikle yaz sıcaklarında ağır öğünler yerine peynir çeşitleri ile sağlıklı, hafif ve pratik öğün alternatiflerini tercih edenlerin favorisi olmaya aday Muratbey Anadolu Lezzetleri, trans yağ, tatlandırıcı veya gluten içermiyor. Bir pakette üç farklı lezzet sunan Anadolu Lezzetleri, özellikle Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde de Muratbey’in en çok satan peynir çeşitleri arasında bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.