DOLAR 32,3329
EURO 35,1892
ALTIN 2246,671
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey’den sıcacık bir peynir

    Muratbey’den sıcacık bir peynir
    10.12.2018
    A+
    A-

    Muratbey’in yemeklere, böreklere, salatalara, kahvaltıya lezzet katan Izgara Peyniri, dilimli ve kalıp seçenekleriyle peynir severlerle buluşuyor.  Yağsız tavada ya da tost makinasında pişirildiğinde esnek yapısı ve sıcacık lezzetiyle, Muratbey Izgara Peyniri, sofrada yeni tatlar keşfetmek isteyenlere kolaylık sağlıyor. Zengin kalsiyum içeriği ile Muratbey Izgara peynir, vücudun günlük ihtiyacını yüzde 88 oranında karşılıyor. Üstelik daha az tuzlu olmasıyla da öne çıkıyor.

    Kahvaltılarda sıcak bir lezzet olarak tek başına tüketilebilen Muratbey Izgara Peynir, öğle ve akşam öğünlerine de lezzet katıyor. İki farklı formda tüketicileriyle buluşan Muratbey Izgara Peynir, düşük tuz oranı ile her yaştan peynir severe hitap ediyor.

    İster burger dilimli ister kalıp Muratbey Izgara Peynir

    Muratbey Dilimli Izgara Peynir, yuvarlak formu ile burger ve sandviçlerin lezzetini katlıyor. Dilimli ızgara peynir ile çok pratik, sağlıklı ve lezzetli bir öğün özellikle fast food sevenler için sağlıklı bir alternatif oluyor. Kalıp şeklindeki Muratbey Izgara Peynir ise, istenilen biçimde dilimlenebiliyor. Küp küp hali ile salata ve çorbalarda, şerit hali ile kahvaltı ve ikramlarda, rendeleyerek köftelerde kullanmak mümkün. Mutfakta hayal gücünüzü geliştirecek Muratbey Izgara Peynir çeşitleri, ambalajı açıldıktan sonra 10 dakika ılık suda bekletildikten sonra yağsız tavada, ızgaralarda ya da tost makinesinde lezzet şölenine dönüşüyor.

    Günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 88’ini karşılıyor

    Türkiye’nin ve dünyanın peynir anlayışını değiştiren Muratbey, lezzetli peynirler üretirken besleyici özelliklerini de koruyor. Kalsiyum bakımından zengin olan Muratbey Izgara Peynir, 100 gramı ile günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 88’ini karşılıyor. Az tuzlu olması ise diğer bir avantajı. Üstelik Muratbey Izgara peynirin 100 gramı (2 dilim ızgara peynir) 17,5 gram protein içeriyor.

    Izgara Peynirli Burger

    İçindekiler

    Muratbey Dilimli Izgara Peynir

    1 Adet Hamburger Ekmeği

    1 Adet Domates

    1 Adet Patlıcan

    1 Adet Kırmızı Biber

    Soğan

    Marul

    1 Tatlı Kaşığı Şeker

    Ballı Hardal

    Sıvı Yağ

    Hazırlanışı:

    Muratbey Dilimli Izgara Peyniri ambalajından çıkararak derin bir kapta ılık suyun içinde 10 dakika bekletin. Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın. Tavaya az miktarda sıvı yağ dökün ve doğradığınız soğanları ve şekeri tavaya ekleyin. Soğanlar karamelize olana kadar karıştırın. Patlıcanların kabuğunu soyun. Uzunlamasına dilimleyerek dilimleri iki eşit boya bölün. Kırmızı biberi de ikiye bölün. Patlıcan ve biberi tavada yağsız pişirin. Domatesleri yuvarlak şekilde dilimleyin. Muratbey Izgara Peynir dilimlerini tost makinesinde ısıtın. Hamburger ekmeğinin alt kısmına dilediğiniz miktarda hardal sürün. Bir miktar karamelize soğan, üzerinde marul, domates, ızgara sebzeler ve Muratbey Izgara Peyniri ekleyin. Ekmeğin üst kısmını kapatın. Afiyet olsun.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.