DOLAR 32,3252
EURO 35,1482
ALTIN 2297,766
BIST 9055,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Muratbey’den üniversite öğrencilerine ödüllü yarışma

    Muratbey’den üniversite öğrencilerine ödüllü yarışma
    14.01.2019
    A+
    A-

    Muratbey sponsorluğunda ve Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu iş birliğinde gerçekleşen “Burgu ile Reklam Zamanı” yarışmasında gelen yoğun ilgi üzerine proje gönderim süreci 15 Şubat 2019 tarihine uzatıldı. Türkiye’nin dört bir yanında eğitim gören tüm üniversitelerin iletişim, işletme ve güzel sanatlar fakültesi öğrencilerinin katılım sağlayabildiği yarışmada, Muratbey’in buluşu olan Burgu için reklam kampanyası geliştiriliyor.

    Burgu peyniri için reklam fikri, slogan, kampanya ana görseli ve etkinlik planlamasını içeren reklam kampanyasının proje teslim tarihi için gelen talepler üzerine ek süre verildi. Öğrenciler, kampanya çalışmalarını www. muratbeyreklamyarismasi. com adresine 15 Şubat 2019 tarihine kadar yükleyebilecek.

    İlk üç projeye para ödülü

    Muratbey’in sponsor olduğu “Burgu ile Reklam Zamanı” yarışmasında finale kalan 5 proje sahibi, Uşak Üniversitesi’nde gerçekleşecek ödül töreninde projelerini sunacak. Başarılı olan ilk üç proje ise para ödülü almaya hak kazanacak. “Burgu İle Reklam Zamanı” yarışmasında birinci olacak proje 10 bin TL, ikinci proje 5 bin TL, üçüncü proje ise 2 bin 500 TL ödülün sahibi olacak.

    Sektör duayenleri jüri koltuğunda

    “Burgu ile Reklam Zamanı” yarışmasının jürileri arasında sektörün önde gelen isimleri yer alıyor. Reklamcılık sektörünün başarılı isimlerinden İlancılık Ajans Eş Başkanı ve Ender Merter ile Reklamarkası TV programı yapımcısı-sunucusu Ender Merter, Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, Genna Reklam Ajansı Başkanı ve Ekotürk TV Soyut Şeyler Ekonomisi sunucusu A.Selim Tuncer, Aristo İletişim Ajans Başkanı Çınar Ergin, Aklı Fikri Sosyal Medya Ajans Başkanı İlker Müftüoğlu jüri koltuğuna yer alacak. Jüride ayrıca Muratbey Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Erol, Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erol, Muratbey İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ ile Uşak Üniversitesi’nden Doç.Dr. Murat Sezgin, Doç.Dr. Zülfiye Acar Şentürk, Öğretim Üyesi Dr. Polat Can, Öğretim Görevlisi Necla Kuduz bulunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.