DOLAR 32,5404
EURO 34,9608
ALTIN 2425,075
BIST 9679,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Müşteri Deneyimi Arenası için geri sayım devam ediyor

    Müşteri Deneyimi Arenası için geri sayım devam ediyor
    01.02.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de ilk kez müşteri deneyimi yaratmak adına yapılan başarılı ve ilham verici projeler Arena’da yarışıyor! 6 Mart 2018’de Babylon Bomontiada’da düzenlenecek olan MÜŞTERİ DENEYİMİ ARENA’sında izleyiciler kendi projeleri için en iyilerden ilham alırken, sahnedeki adaylar ise başarılarını ödülle taçlandıracak. Yarışmacı adayı olmak isteyenler için son başvuru tarihi: 16 Şubat 2018.

    Nice Medya tarafından ve müşteri deneyimi alanında yeni nesil teknolojiler geliştiren Pisano desteğiyle gerçekleştirilen Müşteri Deneyimi Arenası, “Müşteri hizmetleri ve deneyimi alanındaki parlak fikirlerin paylaşımı ve taçlandırılması” vizyonuyla hayata geçiriliyor.

    Sektör profesyonellerini bir araya getiren, müşteri deneyimi alanındaki parlak fikir ve uygulamaların ödüllendirileceği etkinliğe müşteri deneyiminde belirlenen kategorilerde öncü bir projeye sahip olduğuna inanan her firma adaylık başvurunda bulunabilecek.

    Müşteri Deneyimi Arenası, müşteri deneyimine önem veren, kurumunda müşteri deneyiminin lideri olan, vizyonunda müşteri deneyimine yer veren, ilerlemenin buradan gerçekleşeceğine inanan, bu konuda ilhama ihtiyaç duyan, müşteri ile temas halindeki her sektörden profesyonellerin izlemesi gereken bir etkinlik olarak kurgulandı. Arena, Türkiye’de ilk kez, yerli, başarılı müşteri deneyimi projelerini sektör profesyonelleri ile buluşturuyor. Markalar müşteri deneyiminde elde ettikleri başarıların sırlarını sebep ve yöntemleriyle birlikte açıklıyor. Etkinlik izleyici sektör profesyonellerine ilham veriyor, ufuk açıyor. Arena’ya inen proje sahiplerine ise itibarlı bir ödül ve başarıyı paylaşma imkanı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.