DOLAR 32,5804
EURO 34,8032
ALTIN 2508,86
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Müşteri Deneyimleri 6 Mart’ta Babylon’da ARENA’ya çıkıyor

    Müşteri Deneyimleri 6 Mart’ta Babylon’da ARENA’ya çıkıyor
    24.01.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de ilk kez müşteri deneyimi yaratmak adına yapılan başarılı ve ilham verici projeler Arena’da kapışıyor! 6 Mart 2018’de Babylon Bomontiada’da düzenlenecek olan MÜŞTERİ DENEYİMİ ARENA’sında izleyiciler kendi projeleri için en iyilerden ilham alırken, sahnedeki adaylar ise başarılarını ödülle taçlandıracak.

    Nice Medya tarafından Pisano desteğiyle gerçekleştirilen Müşteri Deneyimi Arenası, “Müşteri hizmetleri ve deneyimi alanındaki parlak fikirlerin paylaşımı ve taçlandırılması”vizyonuyla hayata geçiriliyor.

    Bankacılıktan, telekoma, sağlıktan, enerjiye, sigortacılıktan e-ticarete, hazır giyimden otomotive müşteri ile temasın yoğun olduğu perakendenin her alanından başarılı olduğunu iddia eden projeler ARENA’ya iniyor.

    “Ödüller rafta durmasın, övgüye değer olanlar herkesçe bilinsin”

    Arena, müşteri deneyimine önem veren, kurumunda müşteri deneyiminin lideri olan, vizyonunda müşteri deneyimine yer veren, ilerlemenin buradan gerçekleşeceğine inanan, bu konuda ilhama ihtiyaç duyan, müşteri ile temas halindeki her sektörden profesyonellerin izlemesi gereken bir etkinlik olarak kurgulandı.

    Diğer yandan adaylar için ise başarılı projelerini bir ödülle taçlandırabilecekleri, iç ve dış kurumsal iletişimlerinde gurur kaynağı oluşturacak bir olanak sunuyor. Fakat yalnızca somut bir obje değil, adaya başarısını tüm perakende sektörüne örnek olarak paylaşabileceği bir ortam da sunuyor. Öncelikli amaç başarının paylaşılması.

    Soru işaretsiz Jüri

    Konusunda akademik uzmanlığa sahip Jüri, hiç bir soru işaretine yer bırakmayacak isimlerle ve süreçlerle ilerliyor. Bu yönleriyle de Türkiye’de ilk olan etkinlik, hem akademisyen hem sektörü tanıyan jürisi ve adayı yormayan değerlendirme süreçleri ile örnek proje olarak ortaya çıkıyor.

    İçeriği ve sunumuyla sektörde fark yaratacak olan Müşteri Deneyimi Arenası’nda adaylık için son başvuru tarihi 16 Şubat 2018.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.