DOLAR 32,5398
EURO 34,8187
ALTIN 2443,482
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Müşteri memnuniyetinde büyük ödül Europcar Gaziantep’e

    Müşteri memnuniyetinde büyük ödül Europcar Gaziantep’e
    08.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ve dünyanın lider araç kiralama şirketlerinden Europcar, 2017 yılında Türkiye’de elde ettiği yüzde 27’lik büyümede en önemli paya sahip olan bayi ve lisansiyelerini ödüllendirdi. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Europcar Türkiye’nin, bu alanda en başarılı ofisi ise Gaziantep oldu.

     

    Türkiye’de ASF Otomotiv bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Avrupa’nın önde gelen araç kiralama şirketlerinden Europcar, Türkiye genelinde 2017 yılındaki en başarılı ofis ve lisansiyelerini belirledi.

    Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ödül gecesinde Türkiye’nin her bölgesinden 62 Europcar ofisi, müşteri memnuniyeti ve satış performansları kategorilerinde birbirileriyle yarıştı. İstanbul Titanic Hotel’de gerçekleştirilen özel geceye Europcar ve ASF Otomotiv’in üst düzey yöneticileri de dahil olmak üzere 600’den fazla bayi temsilcisi ve çalışan katıldı.

    Europcar Gaziantep Ofisi geceye damga vurdu

    2017 yılını yüzde 27’lik büyüme rakamıyla tamamlayan ve 100 binin üzerinde aktif müşterisi olan Europcar Türkiye, bu başarısını bayi ve lisansiyelerin katıldığı bir ödül töreniyle kutladı. 2017 yılında elde ettiği önemli başarıda katkısı olan tüm bayi/lisansiyelerin ödüllendirildiği gecede, Gaziantep başta olmak üzere Eskişehir, Adana ve Antalya ofisleri yılın en başarılı şubeleri olarak ön plana çıktı.

    Gecede, müşteri memnuniyeti kategorisinde Europcar Gaziantep Ofisi, en iyi müşteri memnuniyeti alan lisansiye ödülüne layık görülürken; Europcar Eskişehir Ofisi, en iyi müşteri memnuniyeti alan ofis ödülünün sahibi oldu. Satış performansı kategorisinde ise Antalya Ofisi, en iyi performans gösteren şube olurken; Europcar Adana Ofisi en iyi performans gösteren lisansiye unvanına hak kazandı.

    “Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz”

    Dünyanın 170’den fazla ülkesinde 13 bin ofis ve 1.2 milyon aracıyla hizmet veren Europcar gibi lider bir markanın Gaziantep bayisi olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Europcar Gaziantep Lisansiye sahibi Erkan Özsavaş, müşteri memnuniyeti kategorisinde elde ettikleri başarının kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade etti. Dünyanın birçok noktasında araç kiralama hizmeti veren bir marka için müşteri memnuniyetinin her zaman öncelikli hedef olduğunun farkında olduklarına vurgu yapan Özsavaş, şunları söyledi:

    ” ASF Otomotiv bünyesinde yer alan Europcar gibi önemli bir markanın temsilcisi olarak Gaziantep’te en iyi hizmeti sunma amacıyla çalışıyoruz. Aldığımız her karar, attığımız her adım müşterilerimize daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için. Çalışmalarımızın karşılığı olarak bizler için çok değerli olan müşteri memnuniyeti ödülünü kazandığımız için mutluyuz. Önümüzdeki dönemlerde de, şimdiye kadar olduğu gibi müşterilerimizin mutluluğu önceliğimiz olmaya devam edecek.”

    Europcar’ın tüm ayrıcalıkları Gaziantep’te

    Gaziantep gibi Türkiye ekonomisi için çok önemli bir şehirde faaliyet gösterdiklerini belirten Europcar Gaziantep Lisansiye sahibi Erkan Özsavaş, “Filomuzdaki her biri son model ve farklı segmentlerdeki araç seçenekleri ile müşterilerimize ihtiyaç duyabilecekleri tüm hizmetleri sunuyoruz. Araç kiralamalarında, sigorta, şoförlü araç kiralama, transfer hizmeti, yol yardımı gibi birçok farklı konuda önemli hizmetlerimiz mevcut. Gerek Gazianteplilere gerekse iş ve turizm amacıyla kentimize gelen tüm misafirlerimize Europcar kalitesini yaşatmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.