DOLAR 32,4308
EURO 34,6753
ALTIN 2477,115
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutfaklarda kış dekorasyonunu Günsan’la tamamlayın

    Mutfaklarda kış dekorasyonunu Günsan’la tamamlayın
    12.12.2019
    A+
    A-

    Havaların soğuması, şehir hayatının karmaşası, stresi ve yoruculuğu evlerin sakinliğini ve sıcaklığını daha da cazip hale getiriyor. Evlerde yaşam alanına dönüşen mutfaklar da haliyle biraz ilgiyi hak ediyor. Mutfakta küçük detaylara yer açarak daha sıcak bir ortam yaratmak isteyenler için Günsan’ın işlevsel ve tasarım odaklı ürünleri pek çok seçenek sunuyor.

     

     Ev dekorasyonunda mutfak son yıllarda ön plana çıkıyor. Yemek hazırlama ve pişirme alanından çıkarak günlük hayatta daha fazla vakit geçirilmeye başlanan mutfak, dekorasyonda yapılacak küçük dokunuşlarla daha sıcak bir alana dönüşüyor.

     

    Doğal taşın asaleti mutfaklara taşınıyor

    Dekorasyonda klasik stilin vazgeçilmezi mermeri Stone Koleksiyonu ile yaşam alanlarına taşıyan Günsan, her tarz ve ihtiyaca uygun renk ve desenleriyle 5 farklı konseptte anahtar ve prizler sunuyor. Farklı renk ve dokulara sahip Stone Koleksiyonu’nda Exotica ve Vivendi mermere göre daha koyu ve göz alıcı renk ve desenleriyle dikkat çekerken, ortama biraz ışıltı ve sıcak tonlar katmak isteyenler için Rosa, mutfakları şık ve romantik detaylarla farklılaştırıyor. Radius Design serisinde yer alan Gourmet anahtar priz modeli ise siyah üzerine karikatür tarzında yiyecek- içecek figürlü tasarımıyla mutfağa modern bir hava katıyor.

     

    Evin en keyifli çalışma alanı artık mutfak!

    Günlük hayatımızın vazgeçilmez birer parçası haline gelen elektronik cihazların kolay şarj edilebilir olması da giderek daha fazla önem kazanıyor. Evin her yerinde olduğu gibi mutfaklarda da tercih edilen Eqona USB’li şarj prizi ile mutfağınızı çalışma ya da keyif alanına dönüştürmeniz çok kolay.2 USB girişi ile aynı anda 2 cihazın şarj edilmesi ve 2.1 A kapasitesi sayesinde hızlı şarj imkânı sunan priz; cep telefonları, tablet, dijital kamera benzeri elektronik cihazların adaptöre gerek kalmadan şarj edilmesini sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.