DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutfaklarda Rational farkı

    Mutfaklarda Rational farkı
    05.05.2017
    A+
    A-

    Ayrıcalıklı yaşam tarzını dünyaca ünlü mutfak markaları ile tek çatı altında toplayan AYT Home, Rational mutfaklar ile fark yaratıyor.
    Yaşamın temposuna mükemmel uyum…
    Sıcak ceviz ağacından kahve barı ile modern bir dokunuş yakalayan Rational, tasarımında bulunan kahve barı ile hızlı yaşam tarzına ayak uyduruyor ve etkileyici bir konsept sunuyor. Dar çerçeveleri şık siyah camla birleştirerek özellikle vurgu yapılan tasarımda, aktif yaşam tarzı vurgulanıyor. Duvardaki cam kapıları ve uzun boylu üniteleri çevreleyen 12 mm dar çerçevelerin dekorasyonu, etkileyici ahşap cepheler ile tam olarak koordine etmek üzere seçilebiliyor. Alternatif olarak, kareler koyu renkli camın çarpıcı karşısında rasyonel yumuşak lake aralığından herhangi bir renkle tedarik edilebiliyor.
    AYT Home bünyesinde bulunan, ödüllü ve yüksek kaliteye sahip mutfakları ile Rational, ayrıcalığın altına göz alıcı şekilde imzasını atıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.