DOLAR 32,3282
EURO 35,0722
ALTIN 2295,316
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutfaklarda taze ve sağlıklı lezzetlerin yolu Tchibo’dan geçiyor

    Mutfaklarda taze ve sağlıklı lezzetlerin yolu Tchibo’dan geçiyor
    06.06.2018
    A+
    A-

    Sağlıklı mutfak trendlerine uygun, geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen yeni mutfak koleksiyonu ile Tchibo; hem sağlıklı hem de pratik bir yaşam stiline davet ediyor.

    Ziyaretçilerine her hafta değişen temalarıyla yeni bir dünya keşfetme deneyimi yaşatan Tchibo, mutfak koleksiyonuyla da fark yaratıyor. Tchibo, mutfakta geçirilen zamana kalite ve keyif katacak pek çok ürün seçeneği sunuyor.

    Avantajlı fiyata fonksiyonel ürünler

    Havuç gibi uzun sebzeleri kolayca kesmeye yarayan, paslanmaz çelik bıçaklara sahip “Meyve ve Sebze Kesici” avantajlı fiyatı ile öne çıkıyor. “Fonksiyonel Meyve ve Sebze Kesici” ise meyvenin etli kısmını çıkararak, dekoratif karpuz ya da avokado topları yapmaya yardımcı oluyor.

    Detoks içeceğinizi kendiniz yapın

    Dolum kapasitesi 800 ml. olan “Detoks İçecek Şişesi”, limon-nane ya da salatalık-çilek-fesleğen gibi az sayıda malzeme ile harika içecekler yapmak için motivasyon yaratıyor. Mutfakların olmazsa olmazı “Taze Saklama Kabı”, entegre süzgeçli, damlama tepsili ve uzun süreli bir tazelik sağlayan iklim düzenleyici özellikleriyle dikkat çekiyor. Mutlaka ihtiyaç duyulan “Düzenleyici Saklama Kutusu” 30 cm uzunluğuyla, hatırı sayılır adette malzemeyi toparlayabiliyor.

    Ananas ve balkabağı bile soyabiliyor

    Kaliteli paslanmaz çelik bıçaklı “Çok Yönlü Doğrayıcı” ile ananas ve balkabağı gibi sert kabuklu sebze ve meyveleri bile soyabilen “XL Fonksiyonel Soyucu”, mutfakta hayatı kolaylaştıran diğer ürünler arasında yer alıyor.

    Tchibo kaliteli bir tavaya ihtiyaç duyanlara da en iyi seçenekleri sunuyor. Dövme alüminyumdan seramik partikül güçlendirmeli, yapışmaz ve 150 °C’ye kadar fırın için uygun “Profesyonel Tava”nın yanı sıra, seramik partikül güçlendirmeli, yapışmaz kaplamalı ve çıkarılabilir ince ızgaraya sahip “Paslanmaz Çelik Tava” Tchibo’da ziyaretçileri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.