DOLAR 32,586
EURO 34,7769
ALTIN 2507,735
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Müzikal oyun ‘Yaşamaya Dair’ MOİ Sahne’de

    Müzikal oyun ‘Yaşamaya Dair’ MOİ Sahne’de
    04.10.2017
    A+
    A-

    Türk Edebiyatı’nın en büyük isimlerinden biri olan şair Nazım Hikmet, usta tiyatro sanatçısı Genco Erkal’ın ‘Yaşamaya Dair’ adlı müzikali ile MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor.

    Nazım Hikmet’in ölümünün 54. yılında Genco Erkal’ın uyarlayıp yönettiği oyun 11 Ekim’de İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne’de izlenebilir

    Türkiye’nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul’da bulunan İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne, birbirinden değerli tiyatro eserlerini izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Türk Edebiyatı’nın en önemli isimlerinden şair Nazım Hikmet’in hayatını anlatan ‘Yaşamaya Dair’ adlı oyunda usta tiyatrocu Genco Erkal, müzik eşliğinde performans sergiliyor.

    Piyano ve viyolonsel eşliğinde sahnelenen oyunda; Fazıl Say, Zülfü Livaneli, Cem Karaca, Tarık Öcal, Edip Akbayram, Tolga Çebi, Nadir Göktürk, Timur Selçuk gibi bestecilerin Nazım şarkıları da seslendiriliyor.

    Nazım Hikmet’in ölümünün 54. yıldönümü için Genco Erkal’ın uyarlayıp yönettiği oyunda, Tülay Günal usta tiyatrocuya eşlik ediyor. Ağırlıklı olarak Nazım Hikmet’in Bursa Cezaevi’ndeki yaşamını ve eşi Piraye Hanım’a olan tutkusunu anlatan oyun, sürgün yılları ve vatan hasretine odaklanarak seyirciye şairin destansı hayatını aktarıyor.

    Nazım Hikmet ve Genco Erkal gibi iki efsane ismi bir araya getiren oyun 11 Ekim 2017Çarşamba günü saat 20.30’da MOİ Sahne’de izlenebilir. Biletler biletix’ten veya MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor.

    Ayrıntılı Bilgi:

    Mall of İstanbul

    Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey

    Başakşehir/İstanbul

    Tel: 0212 801 10 00

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.