DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Müzisyenler için yeni bir buluşma mekanı: doremusic Akmerkez’de

    Müzisyenler için yeni bir buluşma mekanı: doremusic Akmerkez’de
    05.10.2017
    A+
    A-

    Bir enstrüman mağazası olmanın ötesinde, her yaştan ve seviyeden müzisyeni buluşturacak müzik ve eğitim merkezi doremusic Akmerkez açıldı.

    Burada özel tasarlanmış odalarda seçkin enstrümanları deneyimlemenin yanı sıra, usta sanatçıların workshoplarına ve farklı etkinliklere katılım mümkün olacak. Konservatuar kalitesindeki eğitimi ve Royal Akademi gibi kurumların yetenek sınavlarına yönelik hazırlık dersleriyle, doremusic Akademi’nin dördüncü şubesi de Akmerkez’de 500’e yakın öğrenciye hizmet verecek.

    Türkiye’de müzik enstrümanları sektörünün lideri doremusic, Akmerkez’deki müzik ve eğitim merkezini açtı. Kapalı mekanı ve terasıyla yaklaşık 1.500 metrekare büyüklüğündeki yeni mağazada doremusic’in distribütörü olduğu 120’den fazla seçkin enstrüman markasının ürünleri yer alıyor. Özel olarak tasarlanmış odalarda bu enstrümanları deneyimlemek mümkün oluyor.

    Usta sanatçılarla workshoplar

    doremusic Akmerkez ekibi aynı zamanda, usta sanatçıların workshopları ve hem mağaza içinde hem de terasta gerçekleştirilecek etkinliklerle, mağazaya amatör ve profesyonel müzisyenler için bir buluşma mekanı kimliği kazandırmayı hedefliyor.

    Konservatuar kalitesinde eğitim

    Akmerkez mağazasında yer alan doremusic Akademi ise, her yaştan müzikseverin, müzisyenliğe adım atmasına destek olacak. Piyanodan gitara, nefeslilerden vurmalı çalgılara, şan ve ensemble eğitiminden, kulak eğitimi ve ritim atölyesine pek çok farklı programın yer aldığı akademide, yaklaşık 500 öğrenci eğitim görmesi planlanıyor. doremusic Akademi’de ayrıca, Royal Akademi başta olmak üzere ulusal ve uluslararası müzik okullarının yetenek sınavlarına hazırlık dersleri veriliyor. Uluslararası düzeyde bir kariyer edinmeyi arzulayan müzisyenler, bu derslere katılarak konservatuvar kalitesindeki eğitim hizmetinden faydalanabilecekler.

    “Bölgedeki en geniş yelpazeye sahip müzik merkezi”

    Açılışa yönelik konuşan doremusic Kurucusu ve CEO’su Derya Özyürek, “Akmerkez doremusic’in 29’uncu mağazası ve 8’inci akademisi olma özelliğini taşıyor. Burada, bölgenin en geniş yelpazeye sahip müzik ve eğitim merkezini kurmayı hedefledik. Alanında uzman satış görevlilerimiz, usta eğitmenlerimiz ve keyifli etkinliklerimizle, dünyanın önde gelen markalarını ve 25 yıllık deneyimimizi müzikseverlere sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.