DOLAR 32,5891
EURO 34,7304
ALTIN 2498,327
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MYCey anneleri emzirirken özgürleşiyor

    MYCey anneleri emzirirken özgürleşiyor
    04.10.2018
    A+
    A-

    MYCey “Emzirirken Özgürsün” sloganı ile “Emzirme” kategorisi altında sunduğu ürünleriyle anne ve bebeklerin hem evde hem de dışarda rahat ve konforlu bir dönem geçirmesini sağlıyor. Dünyanın en güzel duygularından biri olan emzirme ritüeli, MYCey’in bu yeni ve özen gerektiren dönemde her ihtiyacı karşılayan ürünleriyle en değerli dakikalara dönüşüyor

    Bebeklerin büyüme ve gelişmelerini sağlayan en uygun ve en değerli besin kaynağı anne sütü. Hormonal etkilerle başlayan süt üretiminin artarak sürmesi, anne ile bebek arasındaki duygusal bağı güçlendiriyor. Emzirme döneminin sağlıklı bir şekilde sürmesi de annelerin kendilerine olan güvenlerinin artmasına yardımcı oluyor. Bebeğin, ruhsal ve bedensel gelişiminde etkili olan anne sütünden yararlanması için doğru emzirme biçimi de büyük önem taşıyor.

    Kendi emzirme döneminde anne ve bebeklere fayda sağlamaya karar vermiş bir anne tarafından yaratılan MYCey, onları rahat ettirmek amacıyla oluşturduğu ürünleriyle dikkat çekiyor. Güvenirliğini anne titizliğinden alan MYCey, zevkle kullanabilecek, yenilikçi, fonksiyonel ve sağduyulu ürünler geliştiriyor.

    Birden çok işlevi olan ürünler sunuyor

    MYCey, “Emzirme” kategorisi özelinde oluşturduğu “Emzirirken Özgürsün” sloganıyla bu yeni ve zorlu süreçte annelerin hayatını kolaylaştırıyor, sağlıklı ve kendine güvenli bebekler yetiştirmelerine yardımcı oluyor. Doğru ve rahat bir emzirme biçimi sağlayan “Emzirme ve Destek Minderi”, özgürce emzirme fırsatı sunan “Emzirme Önlükleri”, yüksek emiciliğe sahip “Tam Kavrama Göğüs Pedleri”, her ihtiyaca uygun “Emzirme Çamaşırları” ve “Göğüs Koruyucuları” ile özen gerektiren bu dönemde annelerin tüm ihtiyacına dokunuyor.

    Emzirirken bebeğiniz ile temas etmek kolaylaşıyor

    Hamile ve emziren annelerin hem evde hem dışarıda kullanabilecekleri MYCey “Emzirme Sütyeni” esnek kumaşı ile bu dönemde ebadı zaman zaman değişebilen göğsü kavrıyor, özel tasarımı ve tek elle kolay açılabilen akıllı klipsleri ile tam destek sağlıyor. MYCey’in “Kaplı Emzirme Sütyeni” ise pürüzsüz kumaşı ve hava alan özel kaplı balensiz tasarımı ile annelere rahat bir kullanım sunuyor. Dışı mikrofiber, içi yüzde yüz pamuktan oluşan “Kaplı Emzirme Sütyeni” iz yapmıyor, kıyafetin altında güzel bir görünüm sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.