DOLAR 32,5144
EURO 34,6932
ALTIN 2489,861
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MYCey çocukları “Ben Kendim Yerim!” diyor

    21.04.2018
    A+
    A-

    2006 yılından beri ilkleri sunduğu ürünleri ile dikkat çeken MYCey, annelerin hayatına dokunuyor. Bebek gelişiminde beslenme dönemini önemseyen MYCey, “Beslenme” kategorisi için yarattığı “Ben Kendim Yerim!” sloganıyla bebeklerin bu yeteneğe sahip olduğunu vurguluyor, bebeklere gelişme fırsatı tanıdığı ürünleriyle dikkat çekiyor

    Anneleri ve bebeklerini rahat ettirmek amacıyla kurulan MYCey, zevkle kullanılacak, yenilikçi, fonksiyonel ve sağduyulu ürünler geliştiriyor. MYCey ürünleri güvenirliğini anne titizliğinden alıyor, annelerin hamilelik ve emzirme dönemlerinde, bebeklerinin ihtiyaç duyacağı tüm temel ihtiyaçları onlara sunuyor.

    Bebek gelişimde “Beslenme”, birey olma, seçim yapma, yeni duyularla tanışma ve becerilerini geliştirme döneminin en önemli başlangıcı olarak görülüyor. MYCey, bu dönemde uygun beslenme araçları ile bebeklerin kendine güvenen bireyler olarak büyümelerine katkıda bulunuyor. Beslenme kategorisi için yarattığı “Ben Kendim Yerim!” sloganıyla, çocuklara gelişme fırsatı tanıdığı ürünleriyle dikkat çekiyor.

    Ben Kendim Yerim!” diyen, kendine güvenen çocuklar

    Ürün portföyünü 7 kategori altında birleştiren MYCey, “Beslenme” kategorisi özelinde oluşturduğu Ben Kendim Yerim!” sloganı ile bebeklerin bu yeteneğe sahip olduğunu vurguluyor. Kendi kendine bir şey başarmak bebekler için önemli rol oynuyor. MYCey özellikle “mama kaşığı” ve “meyve sebze emziği” ürünüyle bebeklerin hızlı gelişim dönemlerinde yardımcı oluyor. Püre haline getirilmiş katı gıdalar için özel tasarlanmış mama kaşığı bebeklerin eline tam oturuyor ve kendi kendilerine beslenmeleri için güven duygusunu geliştiriyor. MYCey’in meyve sebze emziği ürünü ise kolay file sistemi, özel tasarlanmış tutacağı ve diş kaşıyıcı özelliği sayesinde pratik kullanım sağlıyor. Böylece bebekler taze meyve ve sebzelerin tadına varıyor. Annelerin ihtiyaçlarına özel, birden çok işlevi olan rengarenk beslenme ürünlerini kendine güvenen çocukların yetişmesi için geliştiren MYCey, “Çatal-Kaşık ve Aksesuarları, Biberon ve Emzik Kordonları, Müslinler, Önlükler, Tabaklar ve Saklama Kapları, Melamin Beslenme Seti başlıklarını “Beslenme” kategorisi altında anneler ve bebeklerine sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.