DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MYCey ürünleriyle Anneler Günü’nde de özgürsünüz

    MYCey ürünleriyle Anneler Günü’nde de özgürsünüz
    09.05.2019
    A+
    A-

    Hayatın her alanında çocuklarının yanında olan anneleri rahat ettirmeyi amaçlayan MYCey, geliştirdiği sağduyulu ürünleriyle dikkat çekiyor.  Anneler Günü’nde ve tüm dönemlerde zamanı en değerli dakikalara dönüştürmelerinde onların yardımcısı oluyor. Sektörde ilk olma özelliği taşıyan MYCey’in “Emzirme ve Destek Minderi” ile “Emzirme Önlüğü” fonksiyonel yapısıyla annelerin ihtiyacını karşılıyor, zevkle kullanılacak ürünler arasında yerini alıyor

    Çocukların büyümesinde ve gelişiminde önemli bir yere sahip olan annelerin onurlandırıldığı, sadece bir hediyeyle anılmadığı ve güzel bir zaman geçirmek için planların yapıldığı Anneler Günü, onların kendini özel hissettiği bir gün. Emzirme döneminde anne ve bebeklere fayda sağlamaya karar vermiş bir anne tarafından yaratılan MYCey, “Emzirirken Özgürsün” sloganı ile sunduğu ürünleriyle annelere bu önemli günde de destek veriyor.

    Güvenirliğini anne titizliğinden alan MYCey’in “Emzirme” kategorisinde bulunan yenilikçi ve inovatif ürünleri sektörde ilk olma özelliği taşıyor. Anne ve bebeklerinin hem evde hem de dışarda zamanı değerli dakikalara dönüştürmelerini sağlayan MYCey’in “Emzirme ve Destek Minderi” ile “Emzirme Önlüğü” onların hayatını kolaylaştırıyor.

    Emzirme saatleri maksimum konfora dönüşüyor

    MYCey ürün ailesi içinde yer alan “Emzirme ve Destek Minderi” yumuşak u-şekli ile bebeği desteklemek için rahat ve konforlu bir ortam sunuyor. Annelerin emzirirken ergonomik olarak doğru bir pozisyon almasını sağlıyor, bu dönemde yaşanan sırt ve kol ağrılarını azaltıyor. Aynı zamanda Emzirme ve Destek Minderi, bebeklerin sırtüstü uzanmalarına, karınları üzerinde egzersiz yapmalarına ve oturmayı öğrenmelerine de yardımcı oluyor.  Annelerin ise uzun ve önemli bir dönem olan emzirme zamanlarını rahatlatıyor.

    Yıkanabilme özelliği ve farklı desenlerdeki kılıf seçenekleri bulunan Emzirme ve Destek Minderi, emzirme anları dışında anneler üzerindeki yükü azaltıyor. MYCey, onlara yanından ayırmak istemeyecekleri bir ürün sunuyor.

    Keyifli zamanlar yaşatıyor

    Emzirmenin gurur duyulan bir eylem olduğuna inanan MYCey, “Emzirme Önlüğü” ile annelere dilediği zaman dilediği yerde özgürce emzirme fırsatı yaratıyor. Yüzde yüz pamuk kumaştan oluşan Emzirme Önlüğü, özel yaka tasarımı sayesinde bebekle göz temasını koruyor, boya göre ayarlanıyor ve kaymıyor. Böylece bebekler sadece emmeye odaklanıyor, anneler ise halka açık yerlerde, arkadaş buluşmalarında rahatça emzirebiliyor. Aynı zamanda ince kumaşı ile bebeğin ısınmasını da önleyen önlük, ihtiyaç anında hafif bir battaniye olarak kullanılabiliyor, pusetin önüne asılarak güneşten korunmasını sağlıyor.

    MYCey’in “Emzirme” kategorisindeki “Tam Kavrama Göğüs Pedleri”, “Göğüs Kalkanı”, “Göğüs Koruyucuları” ve “Emzirme Çamaşırları” da özen gerektiren bu dönemde annelerin tüm ihtiyacını karşılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.